Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

H Nutella άνοιξε το πρώτο της κατάστημα και ο κατάλογος είναι απλά υπερπαραγωγή!!!

Όποιος δοκιμάζει για πρώτη φορά Νουτέλα, καταλαβαίνει πως η ζωή του αλλάζει για πάντα, γιατί επιτέλους μαθαίνει τι γεύση έχει η αγάπη. Η ζωή μας πρόκειται να αλλάξει για μια ακόμα φορά, αφού στις 31 Μαΐου θα ανοίξει το πρώτο καφέ της Νουτέλα στο Σικάγο, στην πλατεία Millennium Park Plaza.

Το μοναδικό καφέ της Νουτέλα ανήκει και βρίσκεται υπό τη διαχείριση της Φερρέρο και οργανώνει εντυπωσιακά εγκαίνια. Μάλιστα, κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πρώτα 100 ζευγάρια που θα φτάσουν, θα έχουν “ειδικές εκπλήξεις”.

“Θέλαμε να δημιουργήσουμε έναν κόσμο Νουτέλα για τους θαυμαστές μας, στον οποίο θα μπορούν πραγματικά να συλλάβουν την έννοιά της. Όχι μόνο στα πιάτα που θα σερβίρονται, αλλά σε ολόκληρη την εμπειρία από την ώρα που θα μπουν μέσα στο μαγαζί”, ανέφερε ο Νόα Σπορν, επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ της Νουτέλα στη Βόρεια Αμερική.

Το μενού του μαγαζιού έχει ήδη κυκλοφορήσει διαδικτυακά και από ό,τι φαίνεται. όσοι κάτοικοι του Σικάγο κάνουν δίαιτα, θα αναγκαστούν να τη “χαλάσουν” για λίγο. Από μια τέλεια τραγανισμένη μπαγκέτα στη σχάρα με Νουτέλα και ψητά φουντούκια, μέχρι φρέσκες φρουτοσαλάτες με γιαούρτι και Νουτέλα, αυτό το μέρος είναι απόλυτα ονειρεμένο.

κατάστημα Nutella

Δείτε το μενού που μας παρουσιάζει διαδικτυακά.

κατάστημα Nutella - κατάλογος

Πηγή: tilestwra.com

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend