Blog

8 πράγματα που δεν πρέπει να μπαίνουν στο φούρνο μικροκυμάτων!

Αρκετές φορές έχεις κάνει λάθη με το φούρνο μικροκυμάτων και στο τσακ δεν έβαλες πυρκαγιά στην κουζίνα του σπιτιού σου. Μπουμ, φωτιές, σπίθες να πετάγονται είναι μερικά από αυτά που σου συνέβησαν. Ώρα λοιπόν να μάθεις πώς να αποφύγεις τα ατυχήματα την επόμενη φορά. Βγάλε αυτά τα αντικείμενα από το φούρνο μικροκυμάτων, πριν να είναι αργά.

Read More

Μύθοι στην κουζίνα που καταρρίπτονται!

Όλοι γνωρίζουμε κάποια πράγματα σχετικά με το φαγητό, την παρασκευή του αλλά και τα υλικά. Τα μάθαμε από στόμα σε στόμα ή από τη γιαγιά και τη μαμά μας. Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι μύθοι για την κουζίνα που καταρρίπτονται και πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε στις τροφές…

Read More

Πώς διατηρούμε φρέσκα φρούτα και λαχανικά!

Για να αποφευχθεί η σπατάλη ο ακόλουθος οδηγός αποθήκευσης φρούτων και λαχανικών θα σας βοηθήσει να τα διατηρήσετε φρέσκα για περισσότερο χρόνο, χωρίς μαυρίλες και σάπια σημεία στην επιφάνειά τους. Δείτε πώς μπορείτε να κρατήσετε ζωντανό κάθε φρούτο ή λαχανικό χωριστά, καθώς το καθένα έχει το δικό του τρόπο αποθήκευσης…

Read More

Διαβάστε ποιες είναι οι 8 «αθάνατες» τροφές χωρίς ημερομηνία λήξης!

Εκείνο το ρύζι με ημερομηνία παραγωγής 1982 που ξέμεινε στο ράφι της κουζίνας και θα το πετάξετε χωρίς δεύτερη σκέψη, στην πραγματικότητα αν το μαγειρέψετε θα είναι τόσο γευστικό -και ασφαλές λένε οι ειδικοί- σαν να το αγοράσατε σήμερα! Και δεν είναι μόνο το ρύζι. Σε μια εποχή που είμαστε πλέον απολύτως πεπεισμένοι ότι τα πάντα γύρω μας έχουν ημερομηνία λήξεως, η φύση φροντίζει να μας δώσει μια ανάσα αισιοδοξίας: υπάρχει και κάτι που διαρκεί για πάντα: 8 αθάνατα προϊόντα «βρυκόλακες» (όπως συνηθίζουν να τα αποκαλούν οι επιστήμονες) της διατροφικής αλυσίδας, ακριβώς επειδή ο χρόνος δεν τα αγγίζει. Διατηρούν όλες τις θρεπτικές τους αξίες, την ποιότητά τους και την υγιή όψη τους όσοι… αιώνες κι αν περάσουν. Για φαντάσου!

1. Μέλι

Το μέλι διαρκεί επ’ αόριστον. Μπορεί να αλλάζει χρώμα και υφή (ή ακόμη και να κρυσταλλώνει) αλλά παραμένει ασφαλές για κατανάλωση και πεντανόστιμο! Σε περίπτωση που σας ανησυχεί η κρυσταλλική του μορφή, τοποθετήστε απλώς το ανοικτό δοχείο σε ζεστό νερό μέχρι να διαλυθούν οι κρύσταλλοι.

2. Ζάχαρη

Η πρόκληση με τη ζάχαρη δεν είναι να τη διατηρήσετε φρέσκια αλλά να την προλάβετε να μη σας γίνει σκληρή σαν πέτρα. Η ζάχαρη δεν χαλάει ποτέ γιατί δεν ευνοεί την ανάπτυξη βακτηριδίων (γι΄αυτό άλλωστε οι μαρμελάδες και τα γλυκά που περιέχουν μεγάλες ποσότητες ζάχαρης διατηρούνται για πάρα πολύ καιρό, εφόσον φυλάσσονται σε αεροστεγώς κλεισμένα βαζάκια). Βεβαιωθείτε μονάχα ότι έχετε αποθηκεύσει τη ζάχαρη σε αεροστεγές δοχείο -ώστε να κρατήσετε την υγρασία ή τα ζουζούνια μακριά- και… κοιμηθείτε ήσυχοι. Θα έχετε γλυκιά ζάχαρη για πάντα!

3. Ρύζι

Ακόμη και εάν το σακί ή το κουτί όπου έχετε φυλάξει το ρύζι δείχνει… βρωμερό, σκεπασμένο με ένα παχύ στρώμα σκόνης από την πολυκαιρία, το προϊόν μέσα στο κουτί θα είναι ολόφρεσκο, σαν να το έχετε μόλις αγοράσει. Αυτό ισχύει για το άσπρο και το άγριο ρύζι, το arborio, το jasmine και το basmati αλλά όχι για το καστανό ρύζι. Κλείστε, λοιπόν, το καπάκι για να μην μπουν ζωύφια και μην αγχώνεστε. Το ρύζι σας δε θα χαλάσει ποτέ.

4. Δυνατά οινοπνευματώδη

Δεν χρειάζεται να βιαστείτε και να τελειώσετε το τεράστιο μπουκάλι με ρούμι που έχετε από τα… 18α γενέθλιά σας στο ντουλάπι! Τα οινοπνευματώδη ποτά μένουν αναλλοίωτα στο χρόνο, αρκεί να μην τα ζεσταίνει ο ήλιος ή κάποια εστία θέρμανσης. Αν τοποθετήσετε τα ποτά σας σε ένα σκοτεινό ντουλάπι τότε μπορείτε ακόμη και να τα χαρίσετε στα εγγόνια σας για το πάρτι ενηλικίωσής τους! Τα οινοπνευματώδη που έχετε αρκετά χρόνια ίσως χάσουν λίγο από το άρωμά τους, αλλά… ούτε που θα το καταλάβετε. Στην υγειά σας!

5. Καλαμποκάλευρο

Για να διατηρήσετε το καλαμποκάλευρο… αθάνατο -όπως έκαναν οι προγιαγιάδες μας στους δύσκολους καιρούς- φροντίστε να είναι στεγνό, καλά σφραγισμένο και σε δροσερό μέρος (στα πιο χαμηλά ράφια του ψυγείου, για παράδειγμα). Ακόμη κι αν περάσουν χρόνια από τότε που αγοράσατε το αλεύρι, θα το βρείτε ολόφρεσκο στη χάρτινη συσκευασία του όταν (και όποτε) θελήσετε να το χρησιμοποιήσετε…

6. Αποσταγμένο άσπρο ξίδι

Μπορείτε άφοβα να αγοράσετε ένα μεγάλο μπουκάλι άσπρο ξίδι χωρίς να σκέφτεστε ότι θα χαλάσει πριν το καταναλώσετε και πάνε τα λεφτά σας χαμένα. Διατηρήστε το σύμφωνα με τις οδηγίες στο μπουκάλι και θα έχετε πάντα έναν άψογο “σύμμαχο” για τα dressings, τις μαρινάδες ή ακόμη και την καθαριότητα του σπιτιού σας!

7. Καθαρό εκχύλισμα βανίλιας

Το καθαρό εκχύλισμα βανίλιας, δεδομένου ότι περιλαμβάνει αλκοόλ, θα παραμείνει φρέσκο και αρωματικό για όσο το έχετε στο ντουλάπι σας. Οι απομιμήσεις του αποστάγματος δεν έχουν βέβαια εξίσου μεγάλη διάρκεια ζωής. Γι’ αυτό, λοιπόν, όταν βρεθείτε μπροστά στο ράφι του σούπερ μάρκετ μη διστάσετε να δώσετε λίγα χρήματα παραπάνω για το αυθεντικό εκχύλισμα βανίλιας. Θα το έχετε για μια ζωή…

8. Αλάτι

Το επιτραπέζιο αλάτι, το αμερικανικό kosher salt και το θαλασσινό αλάτι είναι πραγματικά… υπεραιωνόβια! Θα διατηρηθούν για πάντα φρέσκα και θα νοστιμίζουν το φαγητό σας ακόμη κι αν τα αγοράσατε πριν πολλά πολλά χρόνια.

Πηγή: jenny.gr

Αυτά είναι τα 15 πιο “καθαρά” τρόφιμα, χωρίς φυτοφάρμακα!

Ένας από τους τρόπους για να αποφύγουμε τα τοξικά υπολείμματα είναι να προτιμήσουμε φρούτα και λαχανικά οργανικής καλλιέργειας. Όμως, για τις περιπτώσεις που τα βιολογικά είναι είτε πολύ ακριβά είτε δεν υπάρχουν η αμερικανική ΜΚΟ Environmental Working Group κατάρτισε μια “Καθαρή Δεκαπεντάδα Τροφίμων” στην οποία περιλαμβάνονται τα φρούτα και τα λαχανικά συμβατικής καλλιέργειας που συγκεντρώνουν τις χαμηλότερες πιθανότητες μόλυνσης από τοξικές ουσίες και είναι η εξής:

Read More

15 μυστικά… της κουζίνας που πρέπει οπωσδήποτε να ξέρετε!

Μικρά και μεγαλύτερα μυστικά που θα σας λύσουν τα χέρια στην κουζίνα και θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετς διάφορες δυσκολίες χωρίς κόπο. Λαχανικά, τρόφιμα, συντήρηση τροφών και άλλες μικρές αλλά χρήσιμες λεπτομέρειες που θα κάνουν τα οικιακά παιχνιδάκι!

Παρατείνετε τη φρεσκάδα των λαχανικών

Καλύψτε τον πάτο των συρταριών του ψυγείου σας με χαρτί κουζίνας, το οποίο θα απορροφήσει την έξτρα υγρασία που κάνει τα λαχανικά να σαπίσουν.

Διατηρήστε τη σαμπάνια και το αφρώδες κρασί

Μην πετάξετε τη σαμπάνια ή το αφρώδες κρασί επειδή έχει χάσει τις φυσαλίδες του. Μπορείτε να τις αποκαταστήσετε ρίχνοντας μέσα 1-2 σταφίδες. Τα φυσικά τους σάκχαρα κάνουν… θαύματα.

Μην σπαταλάτε τα λεμόνια

Αν χρειάζεστε μόνο μερικές σταγόνες χυμού λεμονιού για το φαγητό σας, αποφύγετε να κόβετε το λεμόνι σας στη μέση, καθώς έτσι στεγνώνει γρήγορα. Προτιμήστε να το τρυπήσετε με ένα μεταλικό σουβλάκι και να πάρετε την ποσότητα που επιθυμείτε.

Διατηρήστε τα βότανά σας φρέσκα

perierga.gr - 15 μυστικά... της κουζίνας που πρέπει να ξέρετε!

Για να διατηρήσετε τη φρεσκάδα των βοτάνων σας μέχρι και ένα μήνα, αποθηκεύστε τα σε δέσμες, πλυμένα και σφραγισμένα σε πλαστικές σακούλες στο ψυγείο. Όταν τα χρειαστείτε, θα είναι πιο εύκολο να τα κόψετε και θα ξεπαγώσουν άμεσα μόλις μπουν στη κατσαρόλα ή το τηγάνι.

Εμποδίστε τα σκουλήκια από τις τροφές

Με ένα φύλλο δάφνης στο δοχείο με το αλεύρι, τα ζυμαρικά ή το ρύζι θα καταφέρετε να γλιτώσετε από αυτό τον μπελά.

Μην αφήνετε το τυρί να «στεγνώσει»

Απλώστε του βούτυρο ή μαργαρίνη στις πλευρές που έχει κοπεί, έτσι ώστε να σφραγίσετε την υγρασία του.

Κάντε τα λαχανικά σας τραγανά

Όταν τα ραπανάκια, το σέλερι ή τα καρότα χάσουν την τραγανή υφή τους, βάλτε τα σε ένα μπολ με παγωμένο νερό, μαζί με μια φέτα ωμής πατάτας. Θα ξαναζωντανέψουν αμέσως.

«Καθαρίστε» το μέλι

Το μέλι είναι η μόνη τροφή που δεν χαλάει ποτέ, γι’ αυτό μην το πετάξετε αν δείτε να αποκτά κρυστάλλους ή να γίνεται θαμπό. Αν το βάλετε στο φούρνο μικροκυμάτων σε μέτρια φωτιά για 30 δευτερόλεπτα, θα γίνει και πάλι όπως πριν.

Προφυλάξτε την καστανή ζάχαρη

Η καστανή ζάχαρη συχνά σκληραίνει και γίνεται δύσκολο να τη χρησιμοποιήσετε. Για να τη διατηρήσετε απαλή και μαλακή, βάλτε τη στο ψυγείο. Αν έχει ήδη σκληρύνει, μαλακώστε τη σφραγίζοντάς τη σε μια σακούλα με μια φέτα φρέσκου ψωμιού ή μήλου ή βάζοντάς τη στο φούρνο μικροκυμάτων σε υψηλή θερμοκρασία για 30 δευτερόλεπτα.

Διορθώστε την αλμυρή σούπα

Φτιάξατε την αχνιστή σούπα που λιγουρεύεστε όλη μέρα για να ζεσταθείτε, αλλά σας βγήκε αλμυρή; Δοκιμάστε να της προσθέσετε κομμάτια ωμής πατάτας ή μήλου για να απορροφήσουν το αλάτι. Σιγοβράστε για 10 λεπτά κι έπειτα αφαιρέστε τα. Αν η σούπα σας παραμένει αλμυρή, πασπαλίστε της λίγη ζάχαρη. Αν κι αυτό δεν πετύχει, δοκιμάστε λίγο μηλίτη και τέλος αραιώστε με νερό ή ζωμό χωρίς αλάτι.

Αφαιρέστε τα λιπαρά από τη σούπα σας

Αν θέλετε να μειώσετε το λίπος της σούπας σας, υπάρχουν 2 τρόποι. Αν έχετε χρόνο, βάλτε τη στο ψυγείο, αφήστε τη 30 λεπτά, αφαιρέστε το λίπος από την επιφάνειά της και ξαναζεστάνετε. Αν δεν έχετε τόσο χρόνο, προσθέστε της παγάκια και αφαιρέστε τα όταν δείτε το λίπος να «κολλάει» επάνω τους. Μπορείτε, επίσης, να βάλετε ένα φύλλο μαρουλιού για να απορροφήσει το έξτρα λάδι.

«Επιδιορθώστε» το καμένο γάλα

Αν ζεσταίνοντας το γάλα σας στο φούρνο, «αρπάξει» λίγο, προσθέστε του λίγο αλάτι, το οποίο θα πάρει την περίεργη μυρωδιά και γεύση.

«Νικήστε» το σκληρό κρέας

Μαρινάρετε τα σκληρά κομμάτια κρέατος σε τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω: μπίρα, ξίδι, χυμό εσπεριδοειδών, παπάγιας, ντομάτας ή ανανά. Τα υγρά αυτά περιέχουν ένζυμα ή οξέα που θα το μαλακώσουν. Μπορείτε, επίσης, να κάνετε το κρέας σας πιο μαλακό, χαράσσοντας απαλά την επιφάνειά του –για καλύτερα αποτελέσματα, κόψτε αντίθετα από τις ίνες του.

Κάντε τους χυμούς σας πιο πλούσιους

Πριν στύψετε τα εσπεριδοειδή σας, ρολάρετέ τα μπροστά και πίσω στον πάγκο της κουζίνας σας, έτσι ώστε να απελευθερώσουν καλύτερα τα υγρά τους από το εσωτερικό.

Πηγή: clickatlife.gr

Η αιτία που δεν χάνετε κιλά ενώ κάνετε διατροφή μπορεί να είναι αυτή

Αν εξασκείστε σε καθημερινή βάση ,τρώτε σωστά και ακόμα δεν χάνετε βάρος , η αιτία μπορεί να είναι μια ορμόνη που παράγει ο οργανισμός μας , η κορτιζόλη.

Είναι αρκετά σημαντική καθώς είναι αυτή που εκκρίνεται σε περιπτώσεις που αισθανόμαστε κίνδυνο. Ωστόσο , τα συχνά αυξημένα επίπεδα κορτιζόλης μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα που σχετίζονται με ένα σύνδρομο που ονομάζετε Cushing.

 

Η πιο συχνή αιτία παραγωγής της ορμόνης αυτής είναι το μόνιμο στρες , γι’αυτό το λόγο η κορτιζόλη ονομάζεται και ορμόνη του στρες. Η αυξημένη παραγωγή της προκαλεί αρκετά προβλήματα όπως το καταστροφή των μυών, αρνητική αλλαγή του μεταβολισμού και αύξηση του κοιλιακού λίπους.

Συμπτώματα υψηλής κορτιζόλης :

  • Εναλλαγές διάθεσης: θυμός, ανησυχία, μελαγχολία
  • Μόνιμο αίσθημα κόπωσης
  • Πονοκέφαλος
  • Ταχυπαλμία και/ή υπέρταση
  • Μειωμένη ή αυξημένη όρεξη
  • Προβλήματα στην πέψη
  • Συχνοουρία, δυσκοιλιότητα ή διάρροια
  • Προβλήματα στον ύπνο
  • Απώλεια μνήμης
  • Πρήξιμο στο πρόσωπο και τον λαιμό
  • Τριχοφυΐα και ρυτίδες
  • Μειωμένες αντιστάσεις

Πως να την μειώσετε:

Τροφές που θα αποφύγετε: 

  • Καφείνη, αλκοόλ, τροφές υψηλές σε ζάχαρη ,γλυκαντικά (ειδικά την ασπαρτάμη) και τροφές με επιπλέον κάλλιο.

Τροφές που θα προτιμήσετε:

  • Εκείνες που είναι πλούσιες σε φωσφατιδυλική σερίνη και γενικά σε πρωτεΐνες.
  • Τροφές πλούσιες σε φαινυλαλανίνη όπως : κοτόπουλο, αυγά, καστανό ρύζι, μπρόκολο, κολοκύθι, αγκινάρα.
  • Τροφές πλούσιες σε τρυπτοφάνη : σόγια, κρέας, γάλα και γαλακτοκομικά, φυτικό λάδι.
  • Τρόφιμα με Βιταμίνη Β5 : χουρμάδες, αμύγδαλα, γάλα, σολομό, φύτρο σιταριού, βρώμη.
  • Φασόλια, φυτικές ίνες και ηλιόσποροι.

Κάντε πολλά γεύματα μέσα στη μέρα. Το να κάνετε 5 γεύματα με λογικές ποσότητες είναι το ιδανικό.

Ασκηθείτε. Ασκηθείτε 3 φορές εβδομαδιαία αλλά όχι πάνω από 50 λεπτά καθώς η υπερβολική άσκηση προκαλεί την έκκριση κορτιζόλης. Επίσης μην ασκηθείτε 7 ημέρες συνεχόμενα- ξεκουραστείτε για 2-3 μέρες.

Κοιμηθείτε σωστά. Είναι σημαντικό να κοιμάστε 8 εώς 10 ώρες ώστε να μειώνεται η παραγωγή κορτιζόλης και να αποκαθίσταται ο οργανισμός.

Χαλαρώστε. Αναζητήστε τρόπους χαλάρωσης όπως ο διαλογισμός και ενσωματώστε τους στην καθημερινότητα σας.

Αποφύγετε τα διεγερτικά. Ενεργειακά ποτά, καφεΐνη, αλκοόλ.

Πιείτε άφθονο νερό. Φροντίστε να παραμείνετε ενυδατωμένοι κάθε μέρα και υιοθετήστε το ως συνήθεια πίνοντας ένα ποτήρι νερό το πρωί με άδειο το στομάχι και ένα ποτήρι ακόμα πριν κοιμηθείτε.

Πηγή :brightside ,foodmaniacs

5 διατροφικές συμβουλές για να αποφύγετε το κρυολόγημα!

Το κρυολόγημα είναι μια από τις πιο συνηθισμένες και επίμονες… επισκέψεις του χειμώνα αλλά με αυτές τις 5 διατροφικές συμβουλές θα το αποφύγετε όσο τον δυνατόν περισσότερο.

Καθοριστικό ρόλο παίζει σε αυτό το φαγητό και οι διατροφικές μας συνήθειες. Διαβάστε παρακάτω πέντε διατροφικά tips που θα σας βοηθήσουν να προλάβετε το κρυολόγημα!

1. Επιλέξτε ένα σνακ με γιαούρτι, το οποίο έχει ζωντανά βακτήρια και βοηθάει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

2. Εντάξτε στα γεύματά σας το κρεμμύδι και το σκόρδο που θα σας βοηθήσουν πολύ.

3. Αντικαταστήστε το απλό ρύζι με καστανό. Γενικότερα προτιμήστε τα ζυμαρικά ολικής άλεσης

4. Μην καταναλώνετε πολύ βαριά γεύματα και πολλά καρυκεύματα.

5. Αυξήστε την εβδομαδιαία κατανάλωση ψαριού σε δύο μερίδες και μην ξεχνάτε να καταναλώτε πράσινες σαλάτες.

Πηγή : baby

Εάν μαγειρεύετε το ρύζι έτσι, υπάρχει κίνδυνος να δηλητηριαστείτε από αρσενικό

Πως θα αντιδρούσατε εάν σας έλεγαν πως εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο θέτουμε τον εαυτό μας σε κίνδυνο επειδή μαγειρεύουμε με λάθος τρόπο το ρύζι;

Πριν βιαστείτε να απαντήστε διαβάστε για τα ευρήματα των επιστημόνων αλλά και για όσα μας προειδοποιούν.

Πρόσφατα πειράματα έδειξαν πως μια κοινή μέθοδος μαγειρέματος του ρυζιού – σύμφωνα με την οποία βράζουμε το ρύζι σε μια κατσαρόλα μέχρι να «πιει» όλο το νερό- μπορεί να εκθέσει όσους θα καταναλώσουν το ρύζι σε ίχνη του δηλητηρίου αρσενικό, από το οποίο μολύνεται το ρύζι ως αποτέλεσμα των βιομηχανικών τοξινών και των φυτοφαρμάκων που του χορηγούνται.

Η συγκεκριμένη ουσία συνδέεται με μια σειρά προβλημάτων υγείας συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων, του διαβήτη και του καρκίνου ενώ φαίνεται να ευθύνεται και για προβλήματα στην φυσιολογική ανάπτυξη του οργανισμού.

Αν και πολλοί πιστεύουν πως τα ίχνη αρσενικού αποβάλλονται κατά το μαγείρεμα του ρυζιού, τώρα φαίνεται πως αυτά αποβάλλονται μόνο όταν το ρύζι έχει προηγουμένως- για τη ακρίβεια ένα ολόκληρο βράδυ- μουλιάσει στο νερό.

O Andy Meharg, καθηγητής βιολογικών επιστημόνων στο Βασιλικό Πανεπιστήμιο του Μπέλφαστ, δοκίμασε τρεις διαφορετικούς τρόπους μαγειρέματος του ρυζιού στο πλαίσιο του προγράμματος του BBC «Trust me. I ‘m a doctor». (μτφ. Εμπιστευθείτε με. Είμαι γιατρός), προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιες περιπτώσεις αποβάλλονται ή παραμένουν στο ρύζι ίχνη αρσενικού.

Μέθοδος 1η: Δοκίμασε την αναλογία 2 μέρη νερό προς 1 μέρος ρύζι και άφησε το νερό να απορροφηθεί κατά τον βρασμό. Έκανε δηλαδή αυτό που κάνουν οι περισσότεροι από εμάς. Όπως αποδείχθηκε η μεγαλύτερη ποσότητα αρσενικού παρέμεινε στο ρύζι.

Μέθοδος 2η: 5 μέρη νερού και 1 μέρος ρυζιού και απομάκρυνση του νερού που περισσεύει αφού το ρύζι έχει βράσει. Τα ίχνη αρσενικού στο ρύζι μειώθηκαν περίπου κατά το ήμισυ.

Μέθοδος 3η: Το ρύζι έμεινε στο νερό όλο το βράδυ και τελικά τα ίχνη αρσενικού μειώθηκαν κατά 80%. Άρα η πιο ασφαλής μέθοδος είναι ο συνδυασμός της 3ης και της 2ης μεθόδου μαγειρέματος: βάζουμε το ρύζι στο νερό από το προηγούμενο βράδυ, το σουρώνουμε, το βράζουμε με αναλογίες 5 προς 1 και το σουρώνουμε ξανά.

Πηγή: tilestwra

Μια εργασία βγαλμένη από όνειρο: Γίνε δοκιμαστής σοκολάτας!

Είναι η δουλειά που οι λάτρεις της σοκολάτας ονειρεύονται να έχουν. Ποιος δεν θέλει να γίνει δοκιμαστής σοκολάτας και να γεύεται λαχταριστά κομμάτια της, αποφασίζοντας για τη γεύση τους.

Η Mondelez International, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από αγαπημένες σοκολάτες, Cadbury και Oreo, ζητούν ανθρώπους για την ομάδα τους.

Read More