Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Κοτόπουλο φιλέτο με σπαράγγια

Γευστικό πιάτο, με λίγες θερμίδες.

Το κοτόπουλο φιλέτο με σπαράγγια είναι ιδανικό για ένα τέλειο μεσημεριανό γεύμα ή και βραδινό καθώς έχει λίγες θερμίδες ενώ ταυτόχρονα τα σπαράγγια έχουν πολλές βιταμίνες αλλά και διουρητική δράση.

[ingredients]

[ingredients2]

Εκτέλεση

Για το κοτόπουλο

  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  2. Λαδώνετε ελαφρώς τη σχάρα του φούρνου.
  3. Αλείφετε με λίγο ελαιόλαδο, μουστάρδα, λεμόνι τα φιλέτα κοτόπουλου και από τις δύο πλευρές, τα αλατοπιπερώνουμε καλά, τα ακουμπάμε στη σχάρα και την τοποθετούμε σε ένα από τα ψηλά ράφια του φούρνου.
  4. Στη βάση του φούρνου τοποθετείτε ένα ταψί, για να μαζέψει τυχόν υγρά από το ψήσιμο.
  5. Ψήνετε τα φιλέτα κοτόπουλου για 25 λεπτά. Για να δείτε αν είναι έτοιμα, κόβετε ένα και να ελέγξουμε αν έχει ασπρίσει καλά ως το κέντρο του. Αν δείτε τυχόν ροζέ σημεία στο ψαχνό, συνεχίζετε το ψήσιμο για λίγα λεπτά ακόμα.
  6. Σε μια κατσαρόλα με μπόλικο νερό ζεματάτε τα σπαράγγια μαζί με τα μανιτάρια ψιλοκομμένο για 5 λεπτά και σερβίρετε με τη σως και το κοτόπουλο.

Για τη σως μουστάρδας με μέλι

  1. Μα εύκολη σως με μοναδική γεύση που νοστιμίζει το κρέας σας.
  2. Ανακατεύετε όλα τα υλικά και αφήνετε το μπολ στο ψυγείο για να δέσει η σάλτσα.

filteo_kotopoulou_me_sparagia

Πηγή: sidagi.gr

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend