Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Η αλλιώτικη ομελέτα φούρνου

Μια τελείως διαφορετική ομελέτα φούρνου από όλες όσες έχετε δοκιμάσει. Σίγουρα όμως, αφού την φτιάξετε την πρώτη φορά, μετά θα τη φτιάχνετε ξανά και ξανά!

Η αλλιώτικη ομελέτα φούρνου

ομελέτα φούρνου
  • Χρόνος Προετοιμασίας10 Λεπτά
  • Χρόνος Μαγειρέματος20 Λεπτά
  • Συνολικός Χρόνος30 Λεπτά
  • Μερίδες4

    Για την ομελέτα φούρνου θα χρειαστείτε

    • 9 ‏αυγά
    • 1 συσκευασία ‏λουκάνικων για χοτ ντογκ (περίπου 5 μέσα)
    • 1/2 κούπα ‏αλεύρι για όλες τις χρήσεις
    • 1/2 κούπα ‏γάλα
    • 1 κ.σ. ‏μπείκιν πάουντερ
    • 1/4 κούπα ‏ελαιόλαδο
    • 3 κ.σ. ‏τριμμένη φέτα
    • ‏Αλάτι & Πιπέρι

    Εκτέλεση

    1

    Αλείφετε τη φόρμα με το λάδι.

    2

    Βάζετε προσεκτικά τα λουκάνικα λυγίζοντάς τα ελαφρά.

    3

    Χτυπάτε τα αυγά προσθέτουμε το αλεύρι να γίνει ένας λείος χυλός, διαλύετε το baking στο νερό και το προσθέτετε στο μείγμα.

    4

    Ανακατεύοντας ελαφρά, προσθέτετε τη φέτα, το αλάτι και το πιπέρι.

    5

    Με κουτάλα βάζετε προσεκτικά στη φόρμα το μείγμα για να μην κουνηθούν και πέσουν τα λουκάνικα.

    6

    Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C με αέρα ώσπου ροδίσει.

    7

    Κατόπιν περιμένετε 5 λεπτά και ξεφορμάρετε σε πιάτο. Μπορείτε να τη συνοδέψετε με ντομάτα, μαρούλι σαλάτα ή ακόμα και με ψωμί με μαρμελάδα!

    Διαφήμιση

    Βαθμολόγησε τη συνταγή!

    Διαφήμιση

    Σου προτείνουμε

    Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
    Αφήστε μια απάντηση

    Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

     
    Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
    Send this to a friend