Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Μπισκότα αμυγδάλου με σοκολάτα

Γλυκιά γεύση για όσους αγαπούν τη γεύση του αμυγδάλου!

[ingredients]

Εκτέλεση

  1. Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το νερό και το αφήνετε να βράσει για περίπου 20 λεπτά.
  2. Κατόπιν ρίχνετε τα αμύγδαλα και τα ζεματάτε για άλλα 20 λεπτά, όταν είναι έτοιμα τους αφαιρείτε τη φλούδα και τα βάζετε στο φούρνο να στεγνώσουν.
  3. Έπειτα τα βάζετε στο μπλέντερ μαζί με τη ζάχαρη και τα θρυμματίζετε μέχρι να γίνουν χοντρό σιμιγδάλι.
  4. Τα βάζουμε σε μια μπασίνα, προσθέτετε τα ασπράδια -ελαφρά χτυπημένα- και τα ανακατεύετε με ένα ξύλινο κουτάλι μέχρι να γίνουν μια μαλακή μάζα. Ρίχνετε τη σοκολάτα και συνεχίζετε το ανακάτεμα.
  5. Βάζουμε τη μάζα μέσα σε μια σακούλα, με απλό κορνέ. Τοποθετείτε πάνω σε μια λαμαρίνα μια λαδόκολλα και πάνω σ’ αυτή φτιάχνετε με τη σακούλα του κορνέ μικρές μάζες όπως είναι και τα σου.
  6. Τα βάζετε σε μέτριο φούρνο στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις να ψηθούν για περίπου 20 λεπτά της ώρας.
  7. Όταν ψηθούν τα αποσύρετε, τα ξεκολλάτε από το χαρτί και είναι έτοιμα.
  8. Σερβίρονται ζεστά ή κρύα με λίγη ζάχαρη άχνη από πάνω.

Συνταγή για μπισκότα αμυγδάλου με σοκολάτα

πηγή: newsbeast

 

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend