Μπισκότα με λευκή σοκολάτα και madacamia

Προετοιμασία

20 min

Μαγείρεμα

20 min

Τέλεια μπισκότα με λευκή σοκολάτα και macadamia, ιδανικά για κάθε στιγμή της ημέρας που επιθυμείτε ένα απλό και γρήγορο γευστικό γλυκό σνακ.

Για τα μπισκότα με λευκή σοκολάτα και macadamia θα χρειαστείτε

  • 125 γρ. ‏βούτυρο
  • 165 γρ. ‏καστανή ζάχαρη
  • 1 ‏αβγό ελαφρώς χτυπημένο
  • 1 κ.γ. ‏εκχύλισμα βανίλιας
  • 150 γρ. ‏αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 160 γρ. ‏αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 200 γρ. ‏λευκή σοκολάτα κομματιασμένη
  • 150 γρ. ‏ανάλατα macadamia ελαφρώς κομματιασμένα

Εκτέλεση

  1. Απλώστε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175°C.
  2. Χρησιμοποιώντας ένα μίξερ, χτυπήστε το βούτυρο και την καστανή ζάχαρη μέχρι το μείγμα να γίνει κρεμώδες και απαλό. Προσθέστε το αβγό και το εκχύλισμα βανίλιας και συνεχίστε να τα χτυπάτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  3. Στη συνέχεια προσθέστε το αλεύρι για όλες τις χρήσεις και το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και ανακατέψτε μέχει να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Κατόπιν προσθέστε τη λευκή σοκολάτα και τα macadamia ώστε να έχετε ένα μείγμα με κομμάτια μέσα.
  4. Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι πάρτε κουταλιές από το μείγμα και σχηματίστε μπισκότα στο ταψί με τη λαδόκολλα. Ψήστε τα για 15-20 λεπτά και αφού ετοιμαστούν αφήστε τα μερικά λεπτά να κρυώσουν προτού τα σερβίρετε.

mpiskota_me_leuki_sokolata_kai_macadamia

Πηγή: foodmaniacs.grtaste.com.au

Δείτε και αυτές τις συνταγές

Share & Print

0 0 100 0

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε μας την άποψη σας