Donuts με γέμιση κρέμα μπισκότο
Τα donuts με γέμιση κρέμα μπισκότο είναι λιχουδιές με υπέροχη κρεμώδη και τραγανή γέμιση που θα σας ξετρελάνουν. Και φυσικά όσοι τα δοκιμάσουν θα νομίζουν ότι είναι έτοιμα αγορασμένα !
[ingredients]
[ingredients2]
[ingredients3]
Εκτέλεση
- Θρυμματίζετε τα μπισκότα μέχρι να γίνουν τρίμμα είτε σε μπλέντερ είτε σε μια σακούλα που κλείνει αεροστεγώς με τη βοήθεια ενός πλάστη.
- Βάζετε το μισό τρίμμα μπισκότου σε ένα μπολ και το ανακατεύετε με το τυρί κρέμα. Αφήστε το κατά μέρος.
- Ετοιμάζετε το μείγμα για τα ντόνατς ανακατεύοντας το αλεύρι ,τη ζάχαρη ,το baking powder και το αλάτι σε ένα μπολ. Φτιάχνετε μια λακούβα στη μέση των συστατικών.
- Προσθέστε το γάλα, το λιωμένο βούτυρο, το ηλιέλαιο στα στερεά υλικά.
- Ανακατέψτε με ένα πιρούνι μέχρι να η ζύμη να πάρει ένα σχήμα ομοιόμορφο. Στη συνέχεια παίρνετε μπαλάκια από τη ζύμη σε σχήμα μπάλας του γκολφ τα οποία πατάτε με τον αντίχειρα και τα πλαταίνετε ώστε να κάνετε χώρο για τη γέμιση.
- Τοποθετείτε 1 κ.γ. από τη γέμιση με το τυρί κρέμα και 1 τετράγωνο σοκολάτας. Κλείνετε τη ζύμη με τα χέρια σας και την πλάθετε σε ένα μπαλάκι.
- Ζεσταίνετε το τηγάνι μέχρι να φτάσει την θερμοκρασία των 190 C.
- Τηγανίζετε τα ντόνατς για 4-5 λεπτά μέχρι να γίνουν χρυσά-καφέ. Μετά αφήνετε τα ντόνατς σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί ώστε να φύγει το περιττό ελαιόλαδο.
- Πασπαλίζετε με λιωμένη λευκή σοκολάτα και το υπόλοιπο τρίμμα μπισκότου.
Πηγή : tasty, foodmaniacs