Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Εύκολος γαλλικός κορμός

Μια υπέροχη συνταγή – παραλλαγή του αγαπημένου δικού μας κορμού – που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι όταν δοκιμάσουν.

[ingredients]

Εκτέλεση

  1. Ξεχωρίζετε τα ασπράδια από τους κρόκους.
  2. Χτυπάτε τους κρόκους με το γλυκαντικό μέχρι να αφρατέψει στη συνέχεια χτυπάτε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα.
  3. Κοσκινίζετε το κακάο και το ρίχνετε στο μείγμα με τους κρόκους μαζί με τη βανίλια και αφού δέσουν όλα μαζί ρίχνετε ανακατεύοντας απαλά λίγο λίγο τη μαρέγκα.
  4. Στρώνετε το μείγμα σε τετράγωνο ταψάκι με λαδόκολλα ψήνετε στους 150 για 15 λεπτά.
  5. Αφού κρυώσει απλώνετε στο παντεσπάνι ένα λεπτό στρώμα μαρμελάδα, χτυπάτε τη σαντιγί με 4 κουταλιές γλυκαντικό μέχρι να στέκεται και την απλώνετε απο πάνω.
  6. Μετά με προσοχή τυλίγετε το κορμό και το βάζετε στο ψυγείο για 3 ώρες.

κορμός

Συνταγή για κορμό

Πηγή: syntagesharoula.blogspot.gr

2/5 - (2 votes)

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend