Γλυκιά τυρόπιτα από τα Ζαχοροχώρια με 5 υλικα!
Μια πρωτότυπη γλυκιά τυρόπιτα από τα Ζαγοροχώρια, εναλλακτική της μπουγάτσας, που τρώγεται ιδανικά στο πρωινό.
[ingredients]
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 C στον αέρα. Σε ένα μπολ λιώνετε τη φέτα με πιρούνι και την ανακατεύετε με τα αβγά.
- Απλώνετε στον πάγκο της κουζίνας κάθε φορά τρία τρία φύλλα. Αλείφετε από πάνω με βούτυρο.
- Πασπαλίζετε με ζάχαρη όλη την επιφάνεια του επάνω φύλλου και απλώνετε σε διάφορα σημεία μίγμα φέτας.
- Τυλίγετε σε μπαστουνάκι και το τοποθετείτε σε βουτυρωμένο ταψί.
- Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα.
- Αλείφετε την επιφάνεια όλων των ρολών στο ταψί με άφθονο βούτυρο και ψήνετε στο φούρνο μέχρι να ροδίσει το φύλλο.Tip :Αν ανοίξετε σπιτικό φύλλο υπολογίστε 1 φύλλο για κάθε ρολάκι.
Πηγή: peoplegreece.com