Λίγο πριν έρθει η ώρα για να γευματίσετε δοκιμάστε να φάτε αυτά τα γρήγορα πιτσάκια μπεργκερς που θα σας λύσουν τα χέρια σε κάθε περίσταση , ιδίως αν θέλετε να κεράσετε κάτι τους επισκέπτες σας !
Και φυσικά να πούμε ότι είναι έτη φωτός καλύτερα από τα «έτοιμα» !
[ingredients]
Εκτέλεση
1.Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς και τοποθετείτε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί.
2.Ανοίξτε τα ψωμάκια στα 2 και με τη κομμένη πλευρά προς τα πάνω. Απλώστε μια γεμάτη κουταλιά σε κάθε ψωμάκι και πασπαλίστε με τριμμένο τυρί και πεπερόνι (προαιρετικά).
3. Ψήστε για 10-15 λεπτά ή μέχρι το τυρί να λιώσει και οι άκρες των ψωμιών να αρχίσουν να ψήνονται.
Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: browneyedbaker.com