Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Καλαμαράκια γεμιστά

Καλαμαράκια γεμιστά , μπελαλίδικη συνταγή από την αγαπημένη μας Μυτιλήνη !

[ingredients]

Εκτέλεση

  1. Πλένετε και καθαρίζετε τα καλαμάρια αφαιρώντας το κόκκαλο και κόβοντας τα πλοκάμια σε κομματάκια.
  2. Ανακατεύετε τα ψιλοκομμένα κεφάλια με τα κρεμμύδια, το κουκουνάρι, τη σταφίδα, το καλοπλυμένο ρύζι, το μαϊντανό, το μισό από το λάδι και 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι. Γεμίζετε τα καλαμάρια με το μείγμα και τα ράβετε ή τα κλείνετε με μία οδοντογλυφίδα.
  3. Βάζετε τα καλαμαράκια σε μία κατσαρόλα. Προσθέτετε το υπόλοιπο λάδι και τις ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και μερικούς κόκους μπαχάρι. Αφήνετε να ψηθούν σε χαμηλή φωτιά. (Επίσης μπορείτε να τα ψήσετε στο φούρνο σκεπασμένα με αλουμινόχαρτο. Απλό και σπέσιαλ!)

gemista-kalamarakia

Πηγή : icookgreek

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend