Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Κεφτεδάκια με κοφτό μακαρόνι και μοναδική σάλτσα

Ένα υπέροχο, ελληνικό πιάτο που αξίζει να ετοιμάσετε και να δοκιμάσετε με τους δικούς σας ανθρώπους.

[ingredients]

Εκτέλεση

  1. Βάζετε σε μπολ τον κιμά, τη φρυγανιά, το κρεμμύδι, το καρότο, το αβγό, το αλάτι και το πιπέρι.
  2. Τα ζυμώνετε και πλάθετε κεφτέδες σε μέγεθος μπουκιάς.
  3. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα.
  4. Τηγανίζετε τους κεφτέδες για 1 λεπτό από κάθε πλευρά.
  5. Προσθέτετε το σκόρδο και τα ντοματίνια κομμένα.
  6. Αφήνετε για 1 λεπτό να ψηθούν.
  7. Προσθέτετε τον σπιτικό ζωμό, το ζεστό νερό και το γάλα και αφήνετε να πάρει βράση.
  8. Προσθέτετε τα ζυμαρικά.
  9. Χαμηλώνετε την φωτιά και βράζετε για 8-10 λεπτά.
  10. Αποσύρετε από τη φωτιά, όσο ακόμα υπάρχει αρκετός ζωμός στα ζυμαρικά.
  11. Πασπαλίζετε με το τυρί και το μαϊντανό, ανακατεύετε να λιώσει το τυρί και σερβίρετε σε πιάτα με μπόλικη πυκνή σάλτσα.

keftedakia_me_kofto_makaroni

Πηγή: argiro.gr

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend