Κοτόπουλο καπρέζε με ντοματίνια
Τα ντοματίνια μαγειρεμένα στο ξύδι μπαλσάμικο αναδεικνύει υπέροχα το κοτόπουλο και τη λιωμένη μοτσαρέλα !
[ingredients]
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή φωτιά ζεσταίνετε το λάδι.
- Πασπαλίζετε το κοτόπουλο με αλάτι και πιπέρι και στις 2 μεριές και μαγειρεύετε μέχρι να πάρει ένα χρυσό χρώμα και να μαγειρευτεί από μέσα περί τα 6 λεπτά κάθε πλευρά. Μεταφέρετε σε ένα πιάτο.
- Στο ίδιο τηγάνι προσθέστε το μπαλσάμικο και κουνήστε λίγο το τηγάνι να πάει παντού. Προσθέστε το σκόρδο και σοτάρετε μέχρι να βγάλει το άρωμα του για 1 λεπτό. Προσθέστε τα ντοματάκια και πασπαλίστε με αλάτι. Αφήστε τα να σιγοβράσουν μέχρι να μαλακώσουν για 5 με 7 λεπτά.
- Προσθέστε τον βασιλικό και ανακατέψτε.
- Βάζετε πάνω από τα ντοματάκια το κοτόπουλο και το γαρνίρετε με μια φέτα μοτσαρέλα. Καλύπτετε το τηγάνι για να λιώσει το τυρί.
- Σερβίρετε γαρνίροντας με τα ψημένα ντοματίνια και το ζουμί τους.
Πηγή : foodmaniacs ,
Με έμπευση και φωτογραφία από: delish