Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Κοτόπουλο καπρέζε με ντοματίνια

Τα ντοματίνια μαγειρεμένα στο ξύδι μπαλσάμικο αναδεικνύει υπέροχα το κοτόπουλο και τη λιωμένη μοτσαρέλα ! 

[ingredients]

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή φωτιά ζεσταίνετε το λάδι.
  2. Πασπαλίζετε το κοτόπουλο με αλάτι και πιπέρι και στις 2 μεριές και μαγειρεύετε μέχρι να πάρει ένα χρυσό χρώμα και να μαγειρευτεί από μέσα περί τα 6 λεπτά κάθε πλευρά. Μεταφέρετε σε ένα πιάτο.
  3. Στο ίδιο τηγάνι προσθέστε το μπαλσάμικο και κουνήστε λίγο το τηγάνι να πάει παντού. Προσθέστε το σκόρδο και σοτάρετε μέχρι να βγάλει το άρωμα του για 1 λεπτό. Προσθέστε τα ντοματάκια και πασπαλίστε με αλάτι. Αφήστε τα να σιγοβράσουν μέχρι να μαλακώσουν για 5 με 7 λεπτά.
  4. Προσθέστε τον βασιλικό και ανακατέψτε.
  5. Βάζετε πάνω από τα ντοματάκια το κοτόπουλο και το γαρνίρετε με μια φέτα μοτσαρέλα. Καλύπτετε το τηγάνι για να λιώσει το τυρί.
  6. Σερβίρετε γαρνίροντας με τα ψημένα ντοματίνια και το ζουμί τους.

kotopoulo mozarella

Πηγή : foodmaniacs ,

Με έμπευση και φωτογραφία από: delish

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend