Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Παγωτό κανέλα

Πρόκειται για ένα από τα πιο ξεχωριστά και νόστιμα παγωτά που έχετε δοκιμάσει! Μπορείτε να το απολαύσετε μόνο του ή παρέα με άλλα επιδόρπια όπως τάρτες, μιλφέιγ, μηλόπιτες και ό,τι άλλο σας αρέσει.

[ingredients]

Εκτέλεση

  1. Βάζετε σε μια κατσαρόλα το γάλα, τη σκόνη γάλακτος, τη ζάχαρη, την κρέμα γάλακτος, την κανέλα και ανακατεύετε ανακατεύετε μέχρι να πάρουν μια βράση.
  2. Βάζετε τα αβγά σε ένα μεγάλο μπολ, τα χτυπάτε καλά, προσθέτετε το μείγμα που έχετε ήδη βράσει και ανακατεύετε.
  3. Ρίχνετε ξανά όλο το μείγμα στην κατσαρόλα, σε χαμηλή φωτιά, και ανακατεύετε για 1-2 λεπτά προκειμένου να παστεριωθούν τα αβγά.
  4. Αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και σκεπάζετε το μείγμα με μεμβράνη, η οποία θα πρέπει να εφάπτεται με την επιφάνεια του, και το αφήνετε στο ψυγείο έως ότου κρυώσει.
  5. Όταν κρυώσει καλά το μείγμα το βάζετε στην παγωτομηχανή μέχρι να πήξει και το συντηρείτε στην κατάψυξη μέχρι να σερβίρετε.

pagwto_kanela

Πηγή: olivemagazine.gr

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend