Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Ψωμί τράβα-τσίμπα

Ένα εναλλακτικό ψωμί που σίγουρα δε θα έχετε φάει ξανά. Το ψωμί τράβα-τσίμπα είναι το ιδανικό συνοδευτικό για να εντυπωσιάσετε τους γνωστούς και φίλους σας όταν θα τους κάνετε το τραπέζι!

[ingredients]

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνετε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις.
  2. Χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο οδοντωτό μαχαίρι κόβετε το καρβέλι οριζόντια και κάθετα, προσέχοντας ωστόσο να μην το κόψετε μέχρι κάτω.
  3. Γεμίζετε τις τομές με το έμμενταλ και το μπέικον και πασπαλίζετε την επιφάνεια με την τριμμένη γραβιέρα.
  4. Τυλίγετε το καρβέλι με αλουμινόχαρτο και το ψήνετε για 15′.
  5. Κατόπιν αφαιρείτε το αλουμινόχαρτο και το ψήνετε για 10’ ακόμα.
  6. Σερβίρετε αμέσως.

Cheesy-pull-apart-bread

Με έμπνευση και φωτογραφία: theonewithallthetastes.com

5/5 - (1 vote)

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend