Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Σουφλέ με κανταΐφι, ψητή γαλοπούλα και φέτα

Ένα αρκετά εύκολο σουφλέ με κανταίφι ,ψητή γαλοπούλα και φέτα που θα χαροποιήσει τους παρευρισκόμενους στο τραπέζι σας !

[ingredients]

Εκτέλεση

Για ένα μικρό ταψί διαμέτρου 31Χ24 εκ.:

  1. Λιώνετε σε ένα κατσαρολάκι το βούτυρο. Βουτυρώνετε ένα ταψί και ξεχωρίζετε το κανταΐφι.
  2. Απλώνετε το μισό στο ταψί και προσθέτετε την ψητή γαλοπούλα, κομμένη σε κύβους.
  3. Βάζετε σε ένα μπολ το γιαούρτι, τη φέτα, τη μουστάρδα και ανακατεύετε, μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά.
  4. Απλώνετε το μείγμα της φέτας πάνω από το κανταΐφι και την ψητή γαλοπούλα.
  5. Ρίχνετε το μισό τριμμένο κεφαλοτύρι. Καλύπτετε με το υπόλοιπο ξασμένο κανταΐφι και περιχύνετε με το λιωμένο βούτυρο.
  6. Χτυπάτε σε ένα μπολ τα αβγά με το γάλα και πασπαλίζετε με πιπέρι. Περιχύνετε το κανταΐφι και ρίχνετε από πάνω το υπόλοιπο κεφαλοτύρι.
  7. Ψήνετε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 40 περίπου λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα.

Πηγή: chefstonaera

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend