Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Τα διαφορετικά onion rings

Είναι ένα τέλειο σνακ , σε μια πιο υγιεινή εκδοχή , που αγαπάνε όλοι και καταναλώνεται σε χρόνο μηδέν ! Το ίδιο γρήγορη είναι και η παρασκευή του ! 

[ingredients]

[ingredients2]

Εκτέλεση

  1. Ξεφλουδίζετε και χωρίζετε σε ροδέλες τα κρεμύδια πιέζοντας τα ελαφρά προς τα κάτω.
  2. Τοποθετείστε τα σε ένα ταψί και περιχύστε με το ξινόγαλα.
  3. Τα καλύπτετε και τα βάζετε στο ψυγείο να μαριναριστούν για 4-12 ώρες.
  4. Στη συνέχεια προθερμαίνετε τον φούρνο στους 230 C και ετοιμάζετε μερικά ταψιά βάζοντας τους λαδόκολα.
  5. Αναμειγνύετε τα καρυκεύματα ,  τη ψίχα ψωμιού , το καταμποκάλευρο και το αλεύρι σ’ ένα πιάτο. Σ’ένα άλλο πιάτο χτυπάτε το ασπράδι του αυγού μέχρι να αφρατέψει καλά.
  6. Βουτάτε τις ροδέλες στα ασπράδοα και στη συνέχεια στο στέρεο μείγμα.
  7. Προσέχετε να καλυφθούν όσο περισσότερο γίνεται.
  8. Τα τοποθετείτε στο ταψί.
  9. Αν το ασπράδι “πέσει” κατά τη διαδικασία ξαναχτυπήστε το.
  10. Ραντίστε τα ελαφρά με ένα πινέλο με ελαιόλαδο.

Έξτρα πληροφορίες

  1. Όσο περισσότερο τα αφήσετε να μαριναριστούν τόσο πιο μαλακά θα είναι μετά το ψήσιμο.
  2. Αν τα κρεμμύδια δεν θα έχουν μουλιάσει αρκετά θα βγουν σαν “λάστιχο” και δε θα μασιούνται εύκολα.

zesty-baked-onion-rings-22

Πηγή : aspicyperspective.com

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend