Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Τιραμισού, το κλάσικο

Η κλασική συνταγή για το αγαπημένο τιραμισού από το γνωστό σεφ, Έκτορα Μποτρίνι.

[ingredients]

Εκτέλεση

  1. Χτυπάτε τη ζάχαρη με τους κρόκους μέχρι το μείγμα να ασπρίσει και να αφρατέψει και στη συνέχεια προσθέτετε το mascarpone.
  2. Ανακατεύετε και προσθέτετε ύστερα τα ασπράδια αφού τα έχουμε χτυπήσει μαρέγκα.
  3. Ανακατεύετε πάλι και κρατάτε την κρέμα έτοιμη.
  4. Σε ένα ταψί απλώνετε κάτω λίγη κρέμα και από πάνω καλύπτετε μία στρώση με τα μπισκότα περασμένα μία φορά από το κρασί.
  5. Πάνω από αυτά απλώνετε μία στρώση πάλι από την κρέμα, ύστερα μία στρώση από μπισκότα περασμένα μία φορά από τον καφέ και τελειώνετε πάλι με μία στρώση από την κρέμα.
  6. Κρατάτε στο ψυγείο και τη στιγμή του σέρβις πασπαλίζετε με τριμμένη κουβερτούρα ή κακάο.

τιραμισού

Πηγή: botrini.gr

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend