Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Υπέροχο cheesecake μαργαρίτα!

Ναι καλά διαβάσατε… Σας έχουμε συνταγή για ένα λαχταριστό cheesecake μαργαρίτα που θα σας κάνει τους απόλυτους πρωταγωνιστές. Εύκολο στην παρασκευή του και πολύ γευστικό, είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να μείνετε σε μία μόνο μπουκιά!

[ingredients]

Εκτέλεση

  1. Σε ένα τετράγωνο ταψί ψησίματος (18×18 ή 20×20 εκ.) απλώστε λαδόκολλα με τέτοιο τρόπο ώστε να εξέχει σαν λαβή απέξω.
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε τα θρυμματισμένα μπισκότα, το βούτυρο και την κρυσταλλική ζάχαρη μέχρι να ομογενοποιηθούν. Απλώστε το μείγμα στη λαδόκολλα και ύστερα πιέστε το ώστε να εφαρμόσει τέλεια στην επιφάνεια του ταψιού. Τοποθετήστε το ταψί για 10 λεπτά στο ψυγείο.
  3. Ταυτόχρονα σε ένα μεγάλο μπολ, χρησιμοποιώντας ένα μίξερ χειρός, χτυπήστε το τυρί κρέμα και την ζάχαρη άχνη μέχρι το μείγμα να γίνει ελαφρύ και απαλό.Κατόπιν προσθέστε το χυμό και το ξύσμα από το λάιμ, τη τεκίλα και το αλάτι και ανακατέψτε καλά ώστε να ομογενοποιηθούν. Απλώστε το ομοιόμορφα πάνω από τη βάση μπισκότου που είχατε στο ψυγείο και γαρνίρετε από πάνω με λίγο από το ξύσμα που φυλάξατε.
  4. Τοποθετήστε το cheesecake στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα (ιδανικά για 2-3 ώρες). Όταν έχει φορμάρει, προσεκτικά αφαιρέστε το cheesecake από το ταψί και κόψτε το σε 16 ομοιόμορφα κομμάτια.

cheesecake μαργαρίταcheesecake μαργαρίτα

Συνταγή για cheesecake μαργαρίτα

foodmaniacs.gr

Με έμπνευση από: delish.com

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend