Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

sexvibe

Διαφήμιση

Καθάρισμα γαρίδας

Το καθάρισμα γαρίδας βασανίζει πολλές νοικοκυρές αυτή η διαδικασία.

Η γαρίδες θέλουν πολύ καλό καθάρισμα πριν το μαγείρεμα και γι’ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχη ! Φρέσκιες ή κατεψυγμένες, αν οι γαρίδες είναι ολόκληρες χρειάζονται καθάρισμα πριν τις χρησιμοποιήσετε.

Διαφήμιση

Να πως γίνεται 

  1. Πλένετε καλά τις γαρίδες με κρύο νερό. Κρατώντας την πρώτη στο χέρι σας, τραβήξτε και αφαιρέστε το κεφάλι. Με ένα μυτερό μαχαίρι κάνετε μια τομή στο κάτω μέρος της, εκεί που βρίσκονται τα πόδια, από την κορυφή μέχρι την ουρά.
  2. Ανοίγετε με τα δάχτυλά σας το κέλυφος και αφαιρείτε τη γαρίδα. Με το μαχαίρι κάνετε μια τομή στη ράχη της καθαρισμένη γαρίδας και με τη μύτη του μαχαιριού ανασηκώνετε το εντεράκι. Στη συνέχεια το τραβήξτε απαλά μέχρι να αφαιρεθεί όλο.
  3. Αν θέλετε να κρατήσετε τα κεφάλια στις γαρίδες, κόβετε πρώτα τα μακριά μουστάκια που βρίσκονται στο κεφάλι και κατόπιν κάνετε την τομή στο κάτω μέρος που βρίσκονται τα πόδια. Συνεχίζετε το καθάρισμα όπως περιγράφεται παραπάνω.

Πηγή: dinanikolaou

Δες και αυτό

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

additional reading kirmiziyilan.com
 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend