Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

sexvibe

Διαφήμιση

Γιατί να βάλετε ένα κέρμα στο ψυγείο, αν λείπετε πολλές μέρες από το σπίτι

Ένα μικρό και απλό κόλπο αποκαλύπτει, αν έγινε διακοπή ρεύματος στο σπίτι, προκαλώντας την απόψυξη των τροφίμων, με αποτέλεσμα να είναι επιβλαβή για την υγεία. Ένας τρόπος για να το καταλάβετε, σε περίπτωση που λείπετε πολλές ώρες από το σπίτι ή είστε διακοπές, είναι να βάλετε ένα κέρμα στην κατάψυξη. 

Το μόνο που χρειάζεται, είναι να βάλετε μια κούπα με νερό στην κατάψυξη να παγώσει και μετά να τοποθετήσετε το κέρμα πάνω στον πάγο.
Αν το κέρμα έχει παραμείνει εκεί που το αφήσατε, δεν έγινε διακοπή ρεύματος.
Αν γυρίσετε και το κέρμα έχει κατέβει και βρίσκεται στη μέση της κούπας, σημαίνει ότι έγινε μικρή διακοπή, με αποτέλεσμα να μην προλάβει να λιώσει το νερό τελείως, άρα δεν θα το αντιληφθείτε. Επομένως, και τα τρόφιμα δεν πρόλαβαν να ξεπαγώσουν και μπορούν να καταναλωθούν χωρίς φόβο.

κέρμα σε ποτήρι
Αν όμως, το κέρμα έχει φτάσει στον πάτο της κούπας, τότε σημαίνει ότι η διακοπή ρεύματος ήταν αρκετή ώρα, με αποτέλεσμα να λιώσει ο πάγος. Εκτός όμως από τον πάγο, πιθανότατα έχουν λιώσει και τα τρόφιμα που υπήρχαν μέσα στην κατάψυξη.
Το κόλπο αυτό, προστατεύει τους ιδιοκτήτες από την κατανάλωση φαγητών που είχαν καταψυχθεί και λόγω της διακοπής ρεύματος ξεπάγωσαν και ξαναπάγωσαν, όταν επανήλθε το ρεύμα.
Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, τα τρόφιμα αλλοιώνονται και αναπτύσσονται βακτήρια, με κίνδυνο την πρόκληση τροφικής δηλητηρίασης.

Πηγή: valueforlife.gr

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

additional reading kirmiziyilan.com
 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend