Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Αυτά τα 2 συστατικά θα καθαρίσουν τελείως το εσωτερικό του παχέος εντέρου σας!

Κάνοντας έναν καθαρισμό στο παχύ έντερο είναι ένας καλός τρόπος για να ξεπλύνετε τις τοξίνες από το σώμα σας και να επαναφέρετε το πεπτικό σας σύστημα σε ένα νέο ξεκίνημα.

Διαφήμιση

Αυτή η  εύκολη λύση που θα διαβάσετε παρακάτω θα βοηθήσει να καθαρίσει το έντερό σας όταν χρειάζεται να γίνει γρήγορα.

Η  συνταγή  με τα 2 μόνο συστατικά  καθαρίζει το παχύ έντερο πολύ γρήγορα, ενώ η
πόσιμη θεραπεία στο σπίτι είναι εύκολη, απαλή και αποτελεσματική. Δεν είναι  μια γρήγορη εκροή καθαρισμού του παχέος εντέρου αλλά θα βοηθήσει απλά το σύστημα, ώστε το σώμα σας να φιλτράρει τα άχρηστα υλικά σαν απόβλητα και να διατηρήσει την καλή βακτηριακή ισορροπία του πεπτικού σας συστήματος.

Πως αυτά τα δύο συστατικά θα βοηθήσουν για να καθαρίσει το παχύ έντερο σας γρήγορα.

Το αφιλτράριστο ξύδι μήλου, έχει αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον πρόσφατα, τόσο από την ιατρική ερευνητική κοινότητα αλλά και από εκείνους που ψάχνουν για φυσικές θεραπείες σε προβλήματα υγείας. Είναι ανέξοδο και παρέχει πολλά οφέλη στην υγεία, για την υγεία του παχέος εντέρου σας και για το υπόλοιπο σώμα σας.

Όταν αγοράζετε ξύδι μήλου, αναζητήστε την ποικιλία που έχει το σκούρο ίζημα στο κάτω μέρος της φιάλης. Αυτή είναι η καλή ουσία, που ονομάζεται ‘μάνα’, γιατί έχει πολλά θρεπτικά συστατικά που δεν έχουν φιλτραριστεί, όπως τα άλλα ξύδια μήλου. Αυτά τα αφιλτράριστα σωματίδια θα σας δώσουν τα περισσότερα οφέλη για να καθαρίσει γρήγορα το έντερο σας.

Η ‘μάνα’ περιέχει το βακτήριο Acetobacter που ενώνεται με το οξυγόνο για να ζυμώσουν τον μηλίτη. Αυτό είναι ένα χρήσιμο βακτήριο που διασπά την τροφή στο έντερο μας. Το ξύδι μήλου μπορεί επίσης να βοηθήσει στην μείωση των ανωμαλιών στις κενώσεις των εντέρων, καθώς και στη μείωση των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα μετά από ένα γεύμα αλλά και στην μείωση της αρτηριακής πίεσης.

Πως να φτιάξετε αυτή την συνταγή με τα δυο συστατικά.

Αυτή η συνταγή είναι πολύ απλή. Τα δύο συστατικά που θα χρειαστείτε είναι μηπαστεριωμένο μηλόξυδο με την ‘μάνα’ που επιπλέει στο κάτω μέρος και λίγο μη επεξεργασμένο μέλι. Ανακινήστε καλά το μπουκάλι με τον μηλίτη για να αναμειχθεί το αφιλτράριστο μέρος που κατακάθεται στον πυθμένα, πριν την μέτρηση του ποσού του ξυδιού που θα χρησιμοποιήσετε.

Σε ένα ποτήρι με 225 γραμμάρια χλιαρό νερό:

2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο
2 κουταλιές της σούπας ακατέργαστο μέλιΑνακατέψτε το μείγμα αυτό καλά μέχρι να διαλυθεί το μέλι. Μπορείτε να το πιείτε αυτό κατά την έναρξη της ημέρας σας ή όποτε νιώθετε ότι θα πρέπει να καθαρίσει το έντερο σας. Μη διστάσετε να συνεχίσετε τις συνήθεις καθημερινές σας δραστηριότητες χωρίς καμιά ανησυχία για το πότε θα επηρεασθείτε για να αρχίσει ο καθαρισμός.
Δεν χρειάζεται να είστε κοντά σε κάποια τουαλέτα συνεχώς με αυτό το είδος καθαρισμού. Αν και τα αποτελέσματα αυτού του καθαριστικού είναι ταχείας δράσης με την έννοια ότι απορροφάται εύκολα από το πεπτικό σας σύστημα, δεν θα αντιμετωπίσετε γρήγορη κίνηση των εντέρων σας πίνοντας το.

Οφέλη για την υγεία από αυτό το καθαριστικό του εντέρου.

Οι ερευνητές στο Journal of Food Science λένε ότι το ξύδι είναι μια σοβαρά ευεργετική ουσία. Οι θεραπευτικές επιδράσεις του ξυδιού προκύπτουν από την κατανάλωση των πολλών βιοενεργών συστατικών που περιέχει τα οποία περιλαμβάνουν το οξικό οξύ, το γαλλικό οξύ, την κατεχίνη,το χλωρογενικό οξύ, το καφεϊκό οξύ, το κουμαρικό οξύ και το φερουλικό οξύ.

Οι ερευνητές λένε ότι οι πολλές βιοδραστικές ενώσεις του ξυδιού έχουν δράση

Αντιοξειδωτική
Αποτρέπουν τον διαβήτη
Αντιμικροβιακή
Αποτρέπουν τους καρκινικούς όγκους
Βοηθούν στην παχυσαρκία
Είναι εναντίον της υπέρτασης
Μειώνουν την χοληστερόλη

Συγκεκριμένα όσον αφορά τον καρκίνο του παχέος εντέρου, οι ερευνητές αναφέρουν μια ιαπωνική μελέτη που αποκάλυψε ότι ένα είδος ξυδιού από ρύζι μειώνει τον καρκίνο του παχέος εντέρου σε αρουραίους και βρέθηκε ότι σκοτώνει άλλους τύπους καρκινικών κυττάρων, συμπεριλαμβανομένων του πνεύμονα, του μαστού, της ουροδόχου κύστης, και τα καρκινικά κύτταρα του προστάτη.

Θα πρέπει να σημειωθεί και η σημασία του μελιού.

Το μη επεξεργασμένο μέλι περιέχει πολλά οφέλη για την άριστη υγεία και βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών και στο γρήγορο καθάρισμα του εντέρου σας. Το μέλι μπορεί επίσης να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του παχέος εντέρου, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα στην Εφημερίδα της Βιοϊατρικής και Βιοτεχνολογίας.

Το μέλι περιέχει ευγενόλη, μια φαινολική ένωση που έχει αποδειχθεί ότι έχει αντικαρκινικές ιδιότητες. Πειραματιζόμενοι με τις συγκεντρώσεις της ευγενόλης στη μελέτη, οι ερευνητές ήταν σε θέση να μειώσουν την εξάπλωση του καρκίνου του παχέος εντέρου κατά 40% περίπου.

Οι δραστικές ενώσεις στο ακατέργαστο μέλι βοηθούν το σώμα να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα στο σώμα και είναι ένας καλός λόγος για να το χρησιμοποιήσετε στο ασφαλές καθάρισμα του παχέος εντέρου. Μπορείτε επίσης να πάρετε προ-βιοτικά από το αφιλτράριστο μέλι.

Τα προ-βιοτικά βοηθούν στην αποκατάσταση των υγιών βακτηρίων στο πεπτικό σας σύστημα. Αυτά τα βακτήρια θα σας βοηθήσουν να χωνέψετε το φαγητό σας και να απορροφηθούν τα θρεπτικά συστατικά. Το μέλι βοηθά στην αύξηση των επιπέδων αυτών των καλών βακτηρίων στο σύστημά σας.

ΠΗΓΗ: TILESTWRA.COM
ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΣΑΣ Ή ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΙΑΤΡΟ ΣΑΣ. ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ (ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ). ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ Ή ΓΙΑΤΡΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ

awaken

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend