Δείτε πώς φτιάχνονται οι καυτερές σάλτσες Ταμπάσκο!
Στο εργοστάσιο της καυτερής σάλτσας ταμπάσκο στο Έιβερι της Λουιζιάνα, εμφιαλώνονται κάθε μέρα πάνω από 700.000 μπουκάλια. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1869 από τον Έντμουντ ΜακΊλενι και φέτος γιορτάζει τα 150 χρόνια της.
Το Business Insider ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και κατέγραψε τη διαδικασία με την οποία η διάσημη σάλτσα φτάνει σε 195 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Από τη συλλογή των πιπεριών μέχρι να βρεθεί ένα μπουκάλι στο τραπέζι μας, περνούν πέντε χρόνια! Τα τρία από αυτά οι αλεσμένες πιπεριές τα περνούν μαζί με αλάτι σε βαρέλια ωρίμανσης. Κάθε βαρέλι βγάζει περίπου 10.000 μπουκάλια σάλτσας.
Πηγή: reader.gr