Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Και όμως δημιουργήθηκε νέο είδος σοκολάτας!

Εδώ και ογδόντα χρόνια μεσουρανούν στην αγορά η σοκολάτα γάλακτος, η λευκή και η μαύρη. Τώρα όμως έρχεται ένα νέο είδος σοκολάτας να διεκδικήσει ένα μερίδιο από τη δόξα τους. Ο λόγος για την κόκκινη σοκολάτα, που δημιουργήθηκε από Ελβετούς. 

Με κρεμώδη υφή και φρουτώδη γεύση που παραπέμπει σε μούρα, η ruby chocolate, όπως ονομάστηκε από το ρουμπινί (κόκκινο) χρώμα της, υπόσχεται να προσφέρει «έντονη απόλαυση στις αισθήσεις» ή αλλιώς «μια εντελώς νέα γευστική εμπειρία, που δεν είναι πικρή, γαλακτώδης ή γλυκιά» σύμφωνα με ανακοίνωση του ελβετικού οίκου σοκολατοποιίας Barry Callebaut που τη λανσάρισε.

Η κόκκινη σοκολάτα δεν περιέχει πρόσθετα γεύσης και χρωστικές ουσίες, αλλά οφείλει τα χαρακτηριστικά της στους ρουμπινί κόκκους κακάο που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή της.

Πρόκειται για ένα κόλπο του μάρκετινγκ ή για ένα είδος σοκολάτας που θα γνωρίσει την ίδια επιτυχία με τις υπόλοιπες; Ο χρόνος θα δείξει. Το ενθαρρυντικό είναι ότι φέρει την υπογραφή ενός ελβετικού κολοσσού στην αγορά των προϊόντων σοκολάτας και κακάο.

Πηγή: botrini.gr

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend