Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Ξεχάστε την Nutella: Σταματάει την παραγωγή της ο όμιλος Ferrero

Η εταιρεία ανέφερε ότι διαπιστώθηκε «ελάττωμα στην ποιότητα».

Ο όμιλος Ferrero αποφάσισε να «παύσει για προληπτικούς λόγους», την λειτουργία του πρώτου εργοστασίου του παγκοσμίως της Nutella, στη Νορμανδία, καθώς διαπιστώθηκε ένα «ελάττωμα στην ποιότητα», όπως ανέφερε η εταιρία.

«Επί του παρόντος, μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι το θέμα αυτό δεν αφορά κανένα προϊόν μας που κυκλοφορεί σήμερα στην αγορά και ότι η προμήθεια των πελατών μας συνεχίζεται κανονικά», ανακοίνωσε η υπηρεσία Τύπου της Ferrero France.

Η διακοπή της λειτουργίας του εργοστασίου στο Βιλέρ-Εκάλ (περιοχή Σεν-Μαριτίμ) «θα διευκολυνει τη διεξαγωγή ερευνών, των οποίων τα αποτελέσματα θα γνωστοποιηθούν έως το τέλος της εβδομάδας και θα μας επιτρέψει να λάβουμε τα διορθωτικά μέτρα», επεσήμανε η γαλλική θυγατρική του ιταλικού οικογενειακού ομίλου.

Δες εδώ την πιο τέλεια σπιτική εκδοχή της αγαπημένη σου πραλίνας σοκολάτας!

Διαφήμιση

Όπως αναφέρεται από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το εργοστάσιο στο Βιλέρ-Εκάλ είναι η πρώτη μονάδα παραγωγής παγκοσμίως της Nutella, που είναι άλειμμα πραλίνας φουντουκιού που περιέχει ζάχαρη κατά 56,3% και λιπαρά κατά 30,9%. Παράγονται 600.000 βαζάκια ημερησίως, δηλαδή το 1/3 της παγκόσμιας παραγωγής.

Mε πληροφορίες από ethnos

Διαφήμιση

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend