Τα συγκεκριμένα μπισκότα σοκολάτας είναι πολύ εύκολα, απίστευτα γευστικά και ιδανικά για να συνοδεύσετε το πρωινό σας!
[ingredients]
[ingredients2]
Εκτέλεση
Για τη ζύμη των μπισκότων
- Βάζετε σε ένα μπολ 3 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις και 300 γραμμάρια βούτυρο κρύο κομμένο σε κύβους.
- Προσθέτετε τη βανίλια και τη ζάχαρη άχνη.
- Τρίβετε με τα χέρια μας τα υλικά μέχρι να γίνουν σαν ψίχουλα.
Για το μείγμα λευκής – μαύρης σοκολάτας
- Συμπληρώνετε στο μείγμα της ζύμης το ξύσμα πορτοκαλιού, ½ φλιτζάνι σταγόνες λευκής σοκολάτας,½ φλιτζάνι σταγόνες σοκολάτας γάλακτος και συνεχίζετε να ζυμώνετε μέχρι να δημιουργηθεί ένα ενιαίο μείγμα.
- Αν δείτε ότι το μείγμα στεγνώνει, θα προσθέσετε λίγο νερό.
Για την ολοκλήρωση των μπισκότων
- Μεταφέρετε τη ζύμη σε ένα ορθογώνιο ταψί και τη βάζετε στο ψυγείο για 60 λεπτά,για να παγώσει.
- Τη βγάζετε από το ψυγείο και τη χαράσσουμε σχηματίζοντας ορθογώνια μπισκότα.
- Προθερμαίνετε το φούρνο.
- Βάζετε τα μπισκότα να ψηθούν στους 160 βαθμούς για 20 λεπτά.
- Βγάζετε τα μπισκότα από το φούρνο και τα κόβετε σε ορθογώνια κομμάτια ή ότι σχήμα θέλετε (με μαχαίρι ή κου πατ).
- Τα αφήνετε να κρυώσουν και τα σερβίρετε.
Πηγή: newsbeast.gr