Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Η αλλιώτικη ομελέτα φούρνου

Μια τελείως διαφορετική ομελέτα φούρνου από όλες όσες έχετε δοκιμάσει. Σίγουρα όμως, αφού την φτιάξετε την πρώτη φορά, μετά θα τη φτιάχνετε ξανά και ξανά!

Η αλλιώτικη ομελέτα φούρνου

    • Χρόνος Προετοιμασίας10 Λεπτά
    • Χρόνος Μαγειρέματος20 Λεπτά
    • Συνολικός Χρόνος30 Λεπτά
    • Μερίδες4

      Για την ομελέτα φούρνου θα χρειαστείτε

      • 9 ‏αυγά
      • 1 συσκευασία ‏λουκάνικων για χοτ ντογκ (περίπου 5 μέσα)
      • 1/2 κούπα ‏αλεύρι για όλες τις χρήσεις
      • 1/2 κούπα ‏γάλα
      • 1 κ.σ. ‏μπείκιν πάουντερ
      • 1/4 κούπα ‏ελαιόλαδο
      • 3 κ.σ. ‏τριμμένη φέτα
      • ‏Αλάτι & Πιπέρι

      Εκτέλεση

      1

      Αλείφετε τη φόρμα με το λάδι.

      2

      Βάζετε προσεκτικά τα λουκάνικα λυγίζοντάς τα ελαφρά.

      3

      Χτυπάτε τα αυγά προσθέτουμε το αλεύρι να γίνει ένας λείος χυλός, διαλύετε το baking στο νερό και το προσθέτετε στο μείγμα.

      4

      Ανακατεύοντας ελαφρά, προσθέτετε τη φέτα, το αλάτι και το πιπέρι.

      5

      Με κουτάλα βάζετε προσεκτικά στη φόρμα το μείγμα για να μην κουνηθούν και πέσουν τα λουκάνικα.

      6

      Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C με αέρα ώσπου ροδίσει.

      7

      Κατόπιν περιμένετε 5 λεπτά και ξεφορμάρετε σε πιάτο. Μπορείτε να τη συνοδέψετε με ντομάτα, μαρούλι σαλάτα ή ακόμα και με ψωμί με μαρμελάδα!

      Διαφήμιση

      Δες και αυτή τη συνταγή!

      Διαφήμιση

      Σου προτείνουμε

      Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

      Αφήστε μια απάντηση

      Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

      Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!

      Send this to a friend