Καλοκαιρινή και γευστική sangria (σανγκρία) από ροδάκινο!
Η Sangria (σανγκρία) είναι το μεσογειακό ισπανικό κοτκέιλ που όλοι κάποια στιγμή θα απολαύσουν, ένα χαλαρό απόγευμα στο μπαλκόνι, την αυλή ή ακόμη και την παραλία.Σήμερα, θα σας δείξουμε μια άλλη διαφορετική συνταγή, πιο νόστιμη, πιο δροσιστική… πιο καλοκαιρινή !
Σαγκριά
- 1 (750 ml) Μπουκάλι ροζέ κρασί
- 3/4 του φλιτζανιού Βότκα (ή καθαρή ή με γεύση ροδάκινο)
- 6 κουταλιές της σούπας Συμπυκνωμένο παγωμένο χυμό λεμονάδα
- 2 κουταλιές της σούπας Ζάχαρη
- 1 κιλό Ώριμα ροδάκινα, καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
- 1 πακέτο Φρέσκα σμέουρα
- 2 φλιτζάνια Παγωμένη σόδα
Εκτέλεση
- Σε μία μεγάλη κανάτα ή γυάλα ανακατέψτε τα πέντε πρώτα υλικά που σας αναφέρουμε, μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
- Έπειτα προσθέστε τις φέτες ροδάκινου και τα σμέουρα και τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον 8 ώρες.
- Πριν σερβίρετε συμπληρώστε την παγωμένη σόδα.
Πηγή: mothersblog.gr
Διαφήμιση