Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Μπιφτέκια λαχανικών χωρίς λάδι

Λαχταριστά μπιφτέκια λαχανικών χωρίς λάδι. Συνταγή για ελαφρία μπιφτέκια , για όσους θέλουν κάτι υγιεινό και ταυτόχρονα γευστικό.

Μπιφτέκια λαχανικών χωρίς λάδι

    • Χρόνος Προετοιμασίας15 Λεπτά
    • Χρόνος Μαγειρέματος30 Λεπτά
    • Συνολικός Χρόνος45 Λεπτά
    • Μερίδες4

      Για το μπιφτέκια λαχανικών θα χρειαστείτε

      • 1 φλιτζ. ‏βρασμένα φασόλια λευκά ή κόκκινα
      • 1 ‏καρότο
      • 1/2 ‏κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
      • 3 ‏μικρές πατάτες
      • 4 ‏φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
      • 1 φλιτζ. ‏καλαμπόκι
      • 7 κ.σ. ‏τριμμένη φρυγανιά
      • 1/2 σκελίδα ‏σκόρδο λιωμένο
      • λίγο ‏μαϊντανό ψιλοκομμένο
      • ‏αλάτι και πιπέρι
      • ‏ρίγανη

      Εκτέλεση

      1

      Μουλιάζετε αποβραδίς τα φασόλια σε κρύο νερό. Το πρωί τα πλένετε καλά και τα βράζετε σε άφθονο νερό μέχρι να μαλακώσουν πολύ καλά.

      2

      Καθαρίζετε τις πατάτες και τα καρότα, τα βράζετε μέχρι να μαλακώσουν και να λιώνουν με το πιρούνι (καλύτερα τα καρότα βάλτε τα να βράσουν πριν από τις πατάτες).

      3

      Χτυπάτε στο μούλτι όλα τα υλικά μαζί με τα μπαχαρικά και με 1-2 κουταλιές σούπας τριμμένη φρυγανιά.

      4

      Αφού κρυώσει το μίγμα, εκτός ψυγείου, με ελαφρά αλευρωμένες παλάμες, πλάθετε κεφτεδάκια με τα χέρια μας και τα περνάτε πάλι από τη φρυγανιά.

      5

      Τα βάζετε σε λαδόκολλα (αντικολλητικό χαρτί) στο ταψί και στο φούρνο στο γκριλ στους 200 °C για 30 λεπτά περίπου ανάλογα με το φούρνο.

      Διαφήμιση

      νηστίσιμα μπιφτέκια λαχανικών

      Πηγή: mydiatrofi.gr

      Δες και αυτή τη συνταγή!

      Διαφήμιση

      Σου προτείνουμε

      Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

      Αφήστε μια απάντηση

      Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

      Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!

      Send this to a friend