Μπισκότα αμυγδάλου με 4 υλικά!
Αυτά τα μπισκότα αμυγδάλου θέλουν μόλις 4 υλικά και δε χρειαστεί να χρησιμοποιείσετε μίξερ.
Καθόλου χτύπημα , καθόλου χρόνος στο ψυγείο , απλώς ανακατεύετε τα υλικά και ψήνετε !
[ingredients]
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 160 C.
- Απλώνετε λαδόκολλα σ’ένα ταψί και το αφήνετε στην άκρη.
- Βάζετε τα αμύγδαλα ,το ζαχαρούχο γάλα , τη καρύδα και τις σταγόνες σοκολάτας σ’ένα μπολ.
- Τα ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Παίρνετε μικρές μπαλίτσες ζύμης και τις βάζετε στο ταψί σας.
- Βουτήξτε τις άκρες των δαχτύλων σας σε νερό και πλάστε σε μικρά δισκάκια ,ισιώνοντας την επιφάνεια τους.
- Ψήνετε τα μπισκότα για 12-14 λεπτά ή μέχρι οι άκρες της τριμμένης καρύδας να πάρουν ένα χρυσό χρώμα.
- Αποθηκεύετε τα μπισκότα σε σκεύος που κλείνει αεροστεγώς.
Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: momontimeout.com