Μπισκότα με λευκή σοκολάτα και madacamia
Τέλεια μπισκότα με λευκή σοκολάτα και macadamia, ιδανικά για κάθε στιγμή της ημέρας που επιθυμείτε ένα απλό και γρήγορο γευστικό γλυκό σνακ.
[ingredients]
Εκτέλεση
- Απλώστε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175°C.
- Χρησιμοποιώντας ένα μίξερ, χτυπήστε το βούτυρο και την καστανή ζάχαρη μέχρι το μείγμα να γίνει κρεμώδες και απαλό. Προσθέστε το αβγό και το εκχύλισμα βανίλιας και συνεχίστε να τα χτυπάτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Στη συνέχεια προσθέστε το αλεύρι για όλες τις χρήσεις και το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και ανακατέψτε μέχει να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Κατόπιν προσθέστε τη λευκή σοκολάτα και τα macadamia ώστε να έχετε ένα μείγμα με κομμάτια μέσα.
- Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι πάρτε κουταλιές από το μείγμα και σχηματίστε μπισκότα στο ταψί με τη λαδόκολλα. Ψήστε τα για 15-20 λεπτά και αφού ετοιμαστούν αφήστε τα μερικά λεπτά να κρυώσουν προτού τα σερβίρετε.
Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: taste.com.au
Διαφήμιση