Μπισκότα σοκολάτας crinkles
Τα μπισκότα σοκολάτας crinkles είναι αφράτα και αφού τα πασπαλίσετε με άχνη ζάχαρη και τα γευτείτε, θα πάρετε μια γεύση από παράδεισο!
[ingredients]
Εκτέλεση
- Σε ένα μεσαίο μπολ ανακατεύετε το κακάο, τη λευκή ζάχαρη και το σπορέλαιο.
- Προσθέτετε τα αυγά χτυπώντας τα , ένα τη φορά, και τέλος προσθέτετε τη βανίλια κι ανακατεύετε.
- Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύετε το αλεύρι, το baking powder και το αλάτι και το προσθέτετε στο μείγμα με το κακάο. Καλύπτετε τη ζύμη με μεμβράνη και την αφήνετε στο ψυγείο για 4 ώρες.
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 175 C. Απλώνετε σε ρηχά ταψια αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
- Ρολάρετε τη ζύμη και παίρνετε από αυτή κομμάτια ώστε να σχήματίσετε μπαλάκια 3 εκ. Περάστε κάθε μπαλάκι ζύμης με άχνη ζάχαρη πριν τα τοποθετήσετε στο ταψί.
- Ψήστε στον προθεμασμένο φούρνο για 10-12 λεπτά. Μόλις αποσύρετε από τον φούρνο αφήστε τα για ένα λεπτό στο ταψί να «σταθούν» κι έπειτα τοποθετείστε τα σε μια σχάρα να κρύωσουν.
Συνταγή για μπισκότα σοκολάτας crinkles
Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: allrecipes.com