Από τα πιο ωραία μπισκότα που μπορείτε να φάτε είναι τα μπισκότα βουτύρου με καστανή ζάχαρη. Ισορροπημένη γλύκα που θα σας συνοδεύει κάθε στιγμή της ημέρας σαν σνακ!
[ingredients]
Εκτέλεση
- Αφού έχετε αφήσει το βούτυρο εκτός ψυγείου για αρκετή ώρα, ρίχνετε όλα τα υλικά στο mixer και ζυμώνετε με το ειδικό εξάρτημα μέχρι να γίνουν ένα.
- Παίρνετε το ζυμάρι, το τοποθετείτε σε διαφανή μεμβράνη, το πατάτε λίγο με το χέρι μας να απλώσει και το τοποθετείτε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
- Βγάζετε το ζυμάρι από το ψυγείο, παίρνουμε μικρές ποσότητες και πλάθετε στρογγυλά μπισκοτάκια με το χέρι.
- Τοποθετείτε λαδόκολλα στο ταψί του φούρνου και απλώνετε τα μπισκότα.
- Αλείφετε τα μπισκότα με λίγο νερό και πασπαλίζετε με καστανή ζάχαρη ή αν θέλουμε με τριμμένο αμύγδαλο.
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170 με αέρα και ψήνετε τα μπισκότα για 25 με 30 λεπτά έως ότου ροδίσουν.
Πηγή: sintagespareas.gr