Μπισκοτογλυκό ψυγείου με μπανάνα
Δροσιστείτε ελεύθερα με αυτό το φοβερό μπισκοτογλυκό ψυγείου που έχει κύριο συστατικό τη μπανάνα!
[ingredients]
Εκτέλεση
- Σε σταθερό μίξερ στη δυνατή ταχύτητα χτυπάτε το ζαχαρούχο γάλα με την φυτική κρέμα μέχρι να αφρατέψουν και να γίνουν μια πηχτή κρέμα, για περίπου 10 λεπτά.
- Παράλληλα αναμειγνύετε σε μπολ τα τριμμένα μπισκότα με το λιωμένο βούτυρο μέχρι να ομογενοποιηθούν και τα στρώνετε σε πυρίμαχο σκεύος ή ταψί 17 εκ.
- Απλώνετε από πάνω τις μπανάνες και επικαλύπτετε με την κρέμα.
- Πασπαλίζετε με χοντροσπασμένα μπισκότα και αφήνετε στο ψυγείο να κρυώσει καλά για 3 ώρες.
- Σερβίρετε το μπισκοτογλυκό κρύο.
Tip: Για πιο πλούσια γεύση, προσθέστε πάνω από τη βάση μπισκότων μια γενναία δόση πραλίνας φουντουκιού.
Συνταγή για μπισκοτογλυκό ψυγείου με μπανάνα
Πηγή: mamapeinao.gr