Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Μπράουνις με γέμιση καραμέλας

Το αγαπημένο μπράουνις με μαστιχωτή του υφή και τη γέμιση καραμέλας υπόσχεται να απογειώσει τον ουρανίσκο σας !

[ingredients]

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 175 C και βουτυρώνετε κι αλευρώνετε ένα ταψί 23 εκ.
  2. Λιώνετε τις καραμέλες και το 1/3 του εβαπορέ σε ένα μεσαίο κατσαρολάκι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά. Ανακατεύετε μέχρι οι καραμέλες να έχουν λιώσει και το μείγμα να γίνει λείο.
  3. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε το μείγμα κέικ , τα υπόλοιπα 2/3 του εβαπορέ και το βούτυρο. Ανακατέψτε το μείγμα με τα χέρια μέχρι να γίνει λείο και ομογενοποιημένο.
  4. Προσθέστε λίγο παραπάνω απ’το μισό μείγμα στο ταψί. Ψήστε για 8 λεπτά μόνο και αποσύρετε από τον φούρνο. Πασπαλίστε με τις σταγόνες σοκολάτας ομοιόμορφα και με την καραμέλα από πάνω.
  5. Πάνω απ’την καραμέλα βάλτε προσεκτικά κουταλιές απ’το μείγμα μπράουνις. Κατά πάσα πιθανότητα δε θα αρκεί για να καλύψει την καραμέλα.
  6. Τοποθετείστε εκ νέου το ταψί στον φούρνο και ψήστε για άλλα 18-20 λεπτά μέχρι το μπράουνις να έχει μια ματ υφή στην επιφάνεια και οι άκρες να είναι ελαφρώς τραγανές.
  7. Αφήστε τα μπράουνις να κρυώσουν εντελώς πριν τα κόψετε. Όσο πιο πολύ τα αφήσετε να κρυώσουν τόσο «σφιχτά» θα βγούν.

braounis-me-gemisi-karamelas

foodmaniacs

Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: recipegirl.com

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend