Μπράουνις με λευκή σοκολάτα κρέμα-μπισκότο
Αυτά τα μπράουνις είναι πλούσια με μια στρώση λευκής σοκολάτας με μπισκότο.
Με το που διαβάσετε τη συνταγή είμαστε σίγουρη ότι θα τρέξετε να πάρετε τα υλικά !
[ingredients]
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 175 C.
- Βάζετε σε ένα ταψί 23×30 εκ αλουμινόχαρτο και με ένα πινέλο το λαδώνετε.
- Με ένα ηλεκτρικό μίξερ ανακατεύετε το βούτυρο , τη ζάχαρη , τη βανίλια και τα αυγά. Ανακατεύετε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ομογενοποιηθούν για 1′.
- Προσθέστε το αλάτι και το κακάο και αναμείξτε μέχρι να ενωθούν για 30″ με 1′.
- Ρυθμίζετε τη ταχύτητα στη χαμηλή ένταση και προσθέστε το αλεύρι κι ανακατεύετε μέχρι να ενσωματωθεί.
- Βάζετε τις σταγόνες κουβερτούρας κι ανακατεύετε μέχρι να ενσωματωθούν.
- Απλώνετε το μισό μείγμα στο ταψί. Από πάνω βάζετε τις σοκολάτες και τις σπάστε για να χωρέσουν αν χρειαστεί και απλώνετε από πάνω το υπόλοιπο μείγμα.
- Ψήνετε για 35-40 λεπτά μέχρι το κέντρο του μπράουνις να έχει σχεδόν σταθεί.
- Πριν το κόψετε σε μερίδες αφήστε το να κρυώσει.
Φυλάξτε το σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς για 3 μέρες.
Πηγή : foodmaniacs
Με πληροφορίες και φωτογραφία από: cookiesandcups