Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

sexvibe

Διαφήμιση

Μπραουνομπισκότο!

Τα αγαπημένα μας γλυκά φούρνου συνθέτουν το μπραουνομπισκότο ! 

Τα όνειρα μας βγαίνουν αληθινά !

Για το μπισκότο θα χρειαστείτε:

  • 1 κούπα ‏βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 3/4 της κούπας ‏καστανή ζάχαρη
  • 1/4 της κούπας ‏κρυσταλλική ζάχαρη
  • 2 ‏αυγά μεγάλα
  • 1 κ.γ. ‏βανίλια
  • 1 κ.γ. ‏μαγειρική σόδα
  • 1 κ.γ. ‏θαλασσινό αλάτι
  • 2 κούπες ‏αλεύρι γ.ο.χ.
  • 2 κούπες ‏κουβερτούρα σοκολάτας σε σταγόνας

Για τη ζύμη μπράουνις θα χρειαστείτε:

  • 1 κούτι ‏έτοιμο μείγμα μπράουνις
  • 1 κούπα ‏αλεύρι γ.ο.χ.
  • 3 ‏αυγά μεγάλα
  • 1/3 της κούπας + 1 κ.σ. ‏βούτυρο λιωμένο

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 175 C και βουτυρώνετε ένα ταψί 30 εκ.
  2. Σ’ένα μπολ χτυπάτε το βούτυρο και τις ζάχαρες μέχρι να αφρατέψουν για 2 λεπτά. Προσθέστε τα αυγά και τη βανίλια και συνεχίστε το ανακάτεμα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  3. Όσο ανακατεύετε προσθέστε το αλεύρι ,το baking powder και το αλάτι. Στη συνέχεια ενσωματώνετε τη κουβερτούρα σοκολάτας σε σταγόνες.
  4. Σ’ένα μπολ ανακατεύετε με σύρμα το μείγμα για μπράουνις με το αλεύρι. Προσθέτετε τα αυγά και το λιωμένο βούτυρο  κι ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  5. Μεταφέρετε τη ζύμη μπισκότου στο ταψί και δώστε σχήμα με τα χέρια σας. Συνεχίζετε με τη ζύμη για το μπράουνις. Αν θέλετε με ένα κουπάτ ή με ένα καπάκι αλάξτε τις ζύμες σε κάποια σημεία του μπισκότου με το μπράουνις.
  6. Ψήνετε για 25 λεπτά και το αφήνετε στο ταψί να κρυώσει.
  7. Σερβίρετε σε μερίδες με μια μπάλα παγωτό και σιρόπι σοκολάτας.

μπραουνομπισκότο

foodmaniacs

Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: delish.com

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

additional reading kirmiziyilan.com
 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend