Το αγαπημένο μας cheesecake με φυστικοβούτυρο πιο εύκολο , γευστικό και πολύ πολύ σοκολατένιο !
[ingredients]
Εκτέλεση
- Ανακατεύετε το τρίμμα μπισκότου με το βούτυρο και το τοποθετείτε σε μια φόρμα με αποσπώμενα τοιχώματα 23 εκ. Το βάζετε στο ψυγείο για 10 λεπτά.
- Χτυπάτε το τυρί κρέμα , το φυστικοβούτυρο και τη ζάχαρη σε μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Προσθέστε τη μισή σοκολάτα κι ανακατέψτε καλά. Τέλος προσθέτετε 1 φλιτζάνι κρέμας γάλακτος.
- Απλώνετε το μείγμα πάνω στη βάση μπισκότου και το αφήνετε στο ψυγείο για 3 ώρες.
- Ζεσταίνετε στο φούρνο μικροκυμάτων την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος μαζί με τη σοκολάτα για 1 λεπτό. Αφού την αφήσετε για 3-5 λεπτά να σταθεί , ανακατεύετε μέχρι να έχετε μια λεία γκανάς.
- Περιχύνετε το cheesecake και όταν είστε έτοιμοι να σερβίρετε περνάτε με το μαχαίρι περιμετρικά τη φόρμα ώστε να ξεφορμαριστεί εύκολα το cheesecake σας.
Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: kraftcanada.com