Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Cheesecake με kinder bueno χωρίς ψήσιμο

Ένα γλυκό υπέροχο που θα μας γυρίσει στα παιδικά μας χρόνια, το cheesecake με kinder bueno χωρίς ψήσιμο είναι μια υπέροχη παραλλαγή για το αγαπημένο αμερικάνικο γλυκό. 

Cheesecake με kinder bueno χωρίς ψήσιμο

    • Χρόνος Προετοιμασίας25 Λεπτά
    • Συνολικός Χρόνος25 Λεπτά
    • Μερίδες4

      Για το cheesecake Kinder Bueno θα χρειαστείτε

      Υλικά για τη βάση

      • 300 γρ. μπισκότα τύπου ‏digestive
      • 150 γρ. ‏βούτυρο λιωμένο

      Υλικά για τη γέμιση

      • 560 γρ. ‏τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
      • 100 γρ. ‏ζάχαρη άχνη
      • 300 ml ‏κρέμα γάλακτος
      • 250 γρ. ‏σοκολάτα Kinder
      • 1 κ.γ. ‏εκχύλισμα βανίλιας
      • 6-7 πακέτα (των 2 τεμαχίων) ‏13 kinder bueno ψιλοκομμένα

      Υλικά για τη διακόσμηση

      • ‏σαντιγί
      • 3 ‏κομμάτια kinder bueno ψιλοκομμένα
      • 50 γρ. ‏σοκολάτα γάλακτος λιωμένη
      • ‏ξύσμα σοκολάτας

      Εκτέλεση

      Για τη βάση του cheesecake

      1

      Λιώνετε το βούτυρο στα μικροκύματα ή σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά. Θρυμματίζετε τα μπισκότα σε ένα μπλέντερ μέχρι να γίνουν πούδρα, προσθέτετε το λιωμένο βούτυρο και χτυπήστε για λίγο ακόμα μέχρι να ομογενοποιηθούν.

      2

      Τέλος, στρώνετε το μείγμα μπισκότου σε μια φόρμα με αποσπώμενα τοιχώματα 20 εκ. και πιέστε το προς τα κάτω ώστε να είναι ομοιόμορφη η επιφάνεια του- Αφήστε το στο ψυγείο όσο ετοιμάζετε τα υπόλοιπα!

      Για την γέμιση του cheesecake

      3

      Λιώνετε την σοκολάτα Kinder  στα μικροκύματα ανακατεύοντας ανά 30 δευτερόλεπτα – Αφήστε την στην άκρη να κρυώσει.

      4

      Σε ένα μπολ τοποθετείτε το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια και τα χτυπάτε μέχρι να ενωθούν.

      5

      Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και χτυπάτε μέχρι το μείγμα να σφίξει και η υφή του να μοιάζει με αυτήν της mousse ανεβάζοντας σταδιακά την ταχύτητα του μίξερ.

      6

      Ψιλοκόβετε τα kinder bueno και τα ενσωματώνετε στο μείγμα της γέμισης. Τέλος, περιχύνετε την βάση μπισκότου και ισιώνετε την επιφάνεια με την βοήθεια μιας σπάτουλας ή μιας μαρίζ και το αφήνετε στο ψυγείο για 5-6 ώρες ή κατά προτίμηση για όλη τη νύχτα.

      Για τη διακόσμηση του cheesecake

      7

      Ξεφορμάρετε το cheesecake kinder bueno και το πασπαλίζετε με λιωμένη σοκολάτα, λίγη σαντιγί και ένα κομμάτι kinder bueno σε κάθε κομμάτι που θα κόψετε.

      Διαφήμιση

      cheesecake bueno
      Φυτογραφία από αναγνώστριά μας

      cheesecake kinder buenocheesecake kinder buenocheesecake kinder buenocheesecake kinder buenofoodmaniacs

      Έμπνευση και φωτογραφίες από: janespatisserie

      Δες και αυτή τη συνταγή!

      Διαφήμιση

      Σου προτείνουμε

      Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

      Αφήστε μια απάντηση

      Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

      Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!

      Send this to a friend