Cheesecake kinder!
Όπως διαβάσατε και στον τίτλο της συνταγής, το cheesecake Kinder αυτό χαρακτηρίζεται από τις διάφορες σοκολάτες Κίντερ! Δε σας λέμε τίποτα άλλο, μιας και η συνταγή και οι εικόνες μιλούν από μόνες τους!
Και για παιδιά: Συνταγή για λαχταριστές σπιτικές γαλακτοφέτες Kinder!
Cheesecake kinder!
- Χρόνος Προετοιμασίας30 Λεπτά
- Συνολικός Χρόνος30 Λεπτά
- Μερίδες8
Για το cheesecake Kinder θα χρειαστείτε
Υλικά για τη βάση
- 300 γρ. μπισκότα τύπου digestive
- 150 γρ. λιωμένο βούτυρο
Υλικά για τη γέμιση
- 100 γρ. ζαχαρούχο γάλα
- 300 ml κρέμα γάλακτος
- 500 γρ. τυρί κρέμα
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Υλικά για το γαρνίρισμα
- 50 γρ. λιωμένη λευκή σοκολάτα
- 50 γρ. λιωμένη σοκολάτα γάλακτος
- 2 αυγά Kinder σε κομμάτια
- 3 σοκολάτες Kinder σε κομμάτια
Εκτέλεση
Ρίχνετε σε ένα μίξερ τα μπισκότα και τα χτυπάτε μέχρι να γίνουν θρύμματα. Στη συνέχεια ρίξτε το λιωμένο βούτυρο και χτυπήστε ξανά το μίξερ μέχρι να αναμειχθεί πλήρως με τα θρυμματισμένα μπισκότα. Απλώστε το μείγμα στη βάση μιας κυκλικής φόρμας με ακτίνα 20εκ. , φροντίζοντας να εφαρμόσει πλήρως. Τοποθετήστε το στο ψυγείο για όσο φτιάχνετε τη γέμιση.
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε το τυρί κρέμα και το ζαχαρούχο γάλα και χτυπήστε τα καλά. Κατόπιν προσθέστε ανακατεύοντας παράλληλα την κρέμα γάλακτος και τη βανίλια μέχρι το μείγμα να γίνει πηχτό. Στη συνέχεια ρίξτε το στη βάση με τα μπισκότα, περιχύστε από πάνω τις λιωμένες σοκολάτες και βάλτε το στο ψυγείο για όλη τη νύχτα (ή για 8 ώρες).
Πριν το σερβίρετε τοποθετήστε πάνω στο cheesecake πιέζοντας τα ελαφρώς για να μπουν τα μισά μέσα στη γέμιση, κομμάτια από αυγά kinder και σοκολάτες Kinder!