Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Cheesecake λεμόνι χωρίς γλουτένη

Μια υπέροχη συνταγή για ένα ελαφρύ και λαχταριστό γλυκό από τον πολύ γνωστό και αγαπημένο σεφ, Έκτορα Μποτρίνι!

[ingredients]

[ingredients2]

Εκτέλεση

  1. Παίρνουμε μία φόρμα για το cheesecake και τοποθετούμε κάτω αντικολλητικό χαρτί.
  2. Περνάμε στο μπλέντερ τα μπισκότα με το βούτυρο και απλώνουμε το μείγμα στη βάση από τη φόρμα. Βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου.
  3. Για τη γέμιση χτυπάμε στο μίξερ τους κρόκους μαζί με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε ύστερα την κρέμα γάλακτος, το ανθότυρο, τη maizena, το χυμό και το ζεστ λεμονιού.
  4. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα ασπράδια και με μία σπάτουλα τα προσθέτουμε στο μείγμα στο μίξερ ανακατεύοντας απαλά να μη πέσει ο όγκος.
  5. Απλώνουμε τη γέμιση πάνω από το μπισκότο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.

cheesecake λεμόνι

Πηγή: newsbeast.gr

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend