Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Cheesecake με κανταΐφι

Μια τέλεια και πολύ εύκολη συνταγή για να φτιάξετε ένα υπέροχο  cheesecake με κανταΐφι αντί για μπισκότο! Μια συνταγή από τον Στέλιο Παρλιάρο.

[ingredients]

[ingredients2]

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύετε πολύ καλά με μια κουτάλα το τυρί κρέμα με την άχνη ζάχαρη και τις σταφίδες.
  2. Αφρατεύετε με τα χέρια μας πολύ καλά το κανταΐφι, για να ξεχωρίσουν οι ίνες του και το ανακατεύετε μέσα σε ένα μπολ με το λιωμένο βούτυρο.
  3. Στρώντεε το μισό κανταΐφι σε ένα ταψί 30 x 40 εκ. και το πιέζετε προς τα κάτω. Απλώνετε από πάνω την κρέμα τυριού και σκεπάζετε με το υπόλοιπο κανταΐφι, το οποίο πιέζετε ελαφρώς προς τα κάτω.
  4. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170°C-180°C και ψήνετε το γλυκό για 1 ώρα και 10 λεπτά. Αμέσως πριν το βγάλετε από το φούρνο, ετοιμάζετε και το σιρόπι.

Για το σιρόπι

  1. Σε μια κατσαρόλα βράζετε όλα μαζί τα υλικά για 1 λεπτό (από όταν αρχίσει ο βρασμός).
  2. Βγάζετε το τσίζκεϊκ από το φούρνο και το περιχύνετε αμέσως με το ζεστό σιρόπι.
  3. Αφήνετε κατά μέρος να κρυώσει (για 4-6 ώρες) και κόβετε σε κομμάτια.

Συνταγή cheesecake με κανταΐφι

Πηγή: steliosparliaros.gr

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend