Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Cheesecake Νουτέλα

Πολύ εύκολη συνταγή για παγωμένο, λαχταριστό cheesecake Νουτέλα από την αγαπημένη Αργυρώ Μπαρμπαρίγου!

Cheesecake Νουτέλα

  • Χρόνος Προετοιμασίας20 Λεπτά
  • Συνολικός Χρόνος20 Λεπτά
  • Μερίδες8

    Για το cheesecake Νουτέλα θα χρειαστείτε

    • 300 γρ. ‏μπισκότα digestive
    • 125 γρ. ‏βούτυρο
    • 1 μικρή συσκευασία ‏πουράκια σοκολάτας
    • 450 γρ. ‏Νουτέλα σε θερμοκρασία δωματίου
    • 600 γρ. ‏τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
    • 50 γρ. ‏άχνη ζάχαρη
    • 1 πρέζα ‏αλάτι

    Εκτέλεση

    1

    Σπάτε με τα χέρια τα μισά πουράκια σοκολάτας. Θρυμματίζετε τα μπισκότα και ύστερα τα βάζετε σε μπολ.

    2

    Λιώνετε σε σιγανή φωτιά το βούτυρο και το ρίχνετε στα μπισκότα .

    3

    Προσθέτετε 1 πρέζα αλάτι, 2 κ.σ. από τη νουτέλα και τα πουράκια. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά.

    4

    Βάζετε λαδόκολλα σε φόρμα δαχτυλίδι με 23 εκ διάμετρο.

    5

    Πιέζετε τη βάση μπισκότου στην φόρμα. Βάζετε κατάψυξη για 10 λεπτά.

    6

    Σε μπολ βάζετε το τυρί κρέμα την άχνη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε.

    7

    Προσθέτουμε την νουτέλα και με σπάτουλα ανακατεύετε.

    8

    Αδειάζετε την κρέμα στην παγωμένη βάση. Το παγώνετε για 4 περίπου ώρες για να σφίξει.

    Διαφήμιση

    cheesecake Νουτέλα Αργυρώ

    Πηγή: argiro.gr

    4/5 - (2 votes)

    Διαφήμιση

    Σου προτείνουμε

    Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
    Αφήστε μια απάντηση

    Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

     
    Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
    Send this to a friend