Πολύ εύκολη συνταγή για παγωμένο, λαχταριστό cheesecake Νουτέλα από την αγαπημένη Αργυρώ Μπαρμπαρίγου!
Cheesecake Νουτέλα

- Χρόνος Προετοιμασίας20 Λεπτά
- Συνολικός Χρόνος20 Λεπτά
- Μερίδες8
Για το cheesecake Νουτέλα θα χρειαστείτε
- 300 γρ. μπισκότα digestive
- 125 γρ. βούτυρο
- 1 μικρή συσκευασία πουράκια σοκολάτας
- 450 γρ. Νουτέλα σε θερμοκρασία δωματίου
- 600 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
- 50 γρ. άχνη ζάχαρη
- 1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
Σπάτε με τα χέρια τα μισά πουράκια σοκολάτας. Θρυμματίζετε τα μπισκότα και ύστερα τα βάζετε σε μπολ.
Λιώνετε σε σιγανή φωτιά το βούτυρο και το ρίχνετε στα μπισκότα .
Προσθέτετε 1 πρέζα αλάτι, 2 κ.σ. από τη νουτέλα και τα πουράκια. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά.
Βάζετε λαδόκολλα σε φόρμα δαχτυλίδι με 23 εκ διάμετρο.
Πιέζετε τη βάση μπισκότου στην φόρμα. Βάζετε κατάψυξη για 10 λεπτά.
Σε μπολ βάζετε το τυρί κρέμα την άχνη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε την νουτέλα και με σπάτουλα ανακατεύετε.
Αδειάζετε την κρέμα στην παγωμένη βάση. Το παγώνετε για 4 περίπου ώρες για να σφίξει.
Διαφήμιση
Πηγή: argiro.gr
Διαφήμιση