Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Cheesecake Νουτέλα

Πολύ εύκολη συνταγή για παγωμένο, λαχταριστό cheesecake Νουτέλα από την αγαπημένη Αργυρώ Μπαρμπαρίγου!

Cheesecake Νουτέλα

    • Χρόνος Προετοιμασίας20 Λεπτά
    • Συνολικός Χρόνος20 Λεπτά
    • Μερίδες8

      Για το cheesecake Νουτέλα θα χρειαστείτε

      • 300 γρ. ‏μπισκότα digestive
      • 125 γρ. ‏βούτυρο
      • 1 μικρή συσκευασία ‏πουράκια σοκολάτας
      • 450 γρ. ‏Νουτέλα σε θερμοκρασία δωματίου
      • 600 γρ. ‏τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
      • 50 γρ. ‏άχνη ζάχαρη
      • 1 πρέζα ‏αλάτι

      Εκτέλεση

      1

      Σπάτε με τα χέρια τα μισά πουράκια σοκολάτας. Θρυμματίζετε τα μπισκότα και ύστερα τα βάζετε σε μπολ.

      2

      Λιώνετε σε σιγανή φωτιά το βούτυρο και το ρίχνετε στα μπισκότα .

      3

      Προσθέτετε 1 πρέζα αλάτι, 2 κ.σ. από τη νουτέλα και τα πουράκια. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά.

      4

      Βάζετε λαδόκολλα σε φόρμα δαχτυλίδι με 23 εκ διάμετρο.

      5

      Πιέζετε τη βάση μπισκότου στην φόρμα. Βάζετε κατάψυξη για 10 λεπτά.

      6

      Σε μπολ βάζετε το τυρί κρέμα την άχνη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε.

      7

      Προσθέτουμε την νουτέλα και με σπάτουλα ανακατεύετε.

      8

      Αδειάζετε την κρέμα στην παγωμένη βάση. Το παγώνετε για 4 περίπου ώρες για να σφίξει.

      Διαφήμιση

      cheesecake Νουτέλα Αργυρώ

      Πηγή: argiro.gr

      Δες και αυτή τη συνταγή!

      Διαφήμιση

      Σου προτείνουμε

      Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

      Αφήστε μια απάντηση

      Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

      Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!

      Send this to a friend