Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Χοιρινά μπιφτέκια ζυμωμένα με πατάτα

Αυτά τα χοιρινά μπιφτέκια είναι διαφορετικά απ’ ό,τι έχετε δοκιμάσει ως τώρα και θα το διαπιστώσετε καθώς θα εκτελείτε τη συνταγή!

Μη τα φοβηθείτε , θα βγουν εκπληκτικα ωραία !!

[ingredients]

Εκτέλεση

  1. Βάζετε σε ένα μπολ τον κιμά μαζί με τα αρωματικά (πιπερόριζα, πάπρικα, ρίγανη) και το κρεμμύδι και ζυμώνετε ελαφρά.
  2. Σπάτε μέσα στο μείγμα το αυγό, ανακατεύετε, προσθέτετε την πατάτα, το ντοματάκι, αλάτι και πιπέρι, ανακατεύετε το μείγμα του κιμά καλά και το βάζετε στο ψυγείο για 30 λεπτά, ώστε να σφίξει λίγο.
  3. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 – 220° C. Κατόπιν λαδώνετε ένα μεγάλο ταψί, πλάθετε μπιφτέκια (περίπου 10 – 12 τεμάχια μέτριου μεγέθους), τα βάζετε στο ταψί και τα ψήνετε για περίπου 20 λεπτά στο μεσαίο ράφι του φούρνου.
  4. Σερβίρετε τα μπιφτέκια με ψητές πίτες και ντοματίνια, κομμένα στη μέση, πασπαλισμένα με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη, περιχυμένα με ελαιόλαδο. Συνοδεύετε επίσης με γιαούρτι, πράσινη σαλάτα και για τα παιδιά μια τηγανιά πατάτες.

μπιφτεκάκια

Πηγή: kathimerini

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
2 Σχόλια
  1. Αντώνης λέει

    Η πατάτα να είναι βρασμένη η ωμή???

    1. Food Maniacs λέει

      Καλησπέρα Αντώνη. Την πατάτα τη τρίβεις ωμή.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend