Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Δροσερή τάρτα πορτοκάλι

Η δροσερή τάρτα πορτοκάλι με την αέρινη υφή της είναι το κατάλληλο κέρασμα για την παρέα σας!

[ingredients]

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ διαλύετε τη ζελατίνη σε βραστό νερό.
  2. Καλύπτετε το μπολ και αφήνετε για 30 λεπτά στο ψυγείο ή μέχρι να γίνει παχύρευστο (σαν σιρόπι).
  3. Ενσωματώνετε 3 κούπες σαντιγί. Αφήνετε στην άκρη.
  4. Σε ένα άλλο μικρό μπολ χτυπάτε το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη μέχρι να έχετε ένα λείο μείγμα.
  5. Σταδιακά προσθέτετε το γάλα ενώ χτυπάτε.
  6. Τέλος, ενσωματώνετε την υπόλοιπη σαντιγί.
  7. Απλώνετε λιωμένο βούτυρο σε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση και πασπαλίζετε με το τρίμμα μπισκότου.
  8. Βάζετε όλα τα μπισκότα σαβαγιάρ κατακόρυφα στα τοιχώματα τς φόρμας.
  9. Κρατάτε 1-1/2 κούπα από τη γέμιση με το ζελέ πορτοκάλι. Στρώνετε το μείγμα με το τυρί κρέμα και το υπόλοιπο μείγμα με το ζελέ πορτοκάλι εναλλάξ.
  10. Τέλος, απλώνετε το μείγμα με το ζελέ πορτοκάλι στην επιφάνεια.
  11. Αφήνετε για 1 ώρα τουλάχιστον στο ψυγείο ώστε να παγώσει.
  12. Ξεφορμάρετε προσεκτικά και μεταφέρετε σε μια πιατέλα. Γαρνίρετε με φέτες λεμονιού.

Συνταγή για τάρτα πορτοκάλι

foodmaniacs.gr

Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: tasteofhome

4/5 - (1 vote)

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend