Δροσιστική γρανίτα καρπούζι
Απολαύστε το πιο διάσημο φρούτο του καλοκαιριού στην πιο δροσιστική εκδοχή του!
Γρανίτα καρπούζι για μικρούς και μεγάλους…
[ingredients]
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα βάζετε το νερό με τη ζάχαρη και την τοποθετείτε στη φωτιά.
- Όταν αρχίσει να βράζει, το αφήνετε για 1 λεπτό και αποσύρετε. Αφήνετε να κρυώσει.
- Κόβετε σε κομμάτια το καρπούζι και τα πολτοποιούμε μαζί με το σιρόπι στο μπλέντερ.
- Μοιράζετε το μείγμα σε παγοθήκες και τις τοποθετείτε στην κατάψυξη.
- Όταν παγώσουν πολύ καλά και πρόκειται να σερβίρετε, αδειάζετε τα παγάκια στο μπλέντερ και τα πολτοποιείτε μέχρι να γίνουν σαν χιόνι.
- Γεμίζετε παγωμένα ποτήρια.
Πηγή: steliosparliaros.gr