Εύκολη καρμπονάρα με φιλαδέλφια και μπέικον
Έτοιμη σε 12 λεπτά, η πιο εύκολη καρμπονάρα με φιλαδέλφια και μπέικον είναι η λύση στη λιγούρα σας!
Συνταγή που δεν πρέπει να χάσεις: Καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος από τον Έκτορα Μποτρίνι!
Βρες όλες μας τις συνταγές με ζυμαρικά εδώ.
Εύκολη καρμπονάρα με φιλαδέλφια και μπέικον
- Χρόνος Προετοιμασίας5 Λεπτά
- Χρόνος Μαγειρέματος7 Λεπτά
- Συνολικός Χρόνος12 Λεπτά
- Μερίδες2
Για την εύκολη καρμπονάρα με φιλαδέλφια θα χρειαστείτε
- 500 γρ. σπαγγέτι ή λινγκουίνι
- 1 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
- 4 φέτες μπέικον κομμένες σε μικρά κομμάτια
- 175 γρ. τυρί PHILADELPHIA με Ζαμπόν
- Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό, βράζετε τα ζυμαρικά al dente.
Κρατάτε μια κουταλιά από το νερό που βράσανε τα ζυμαρικά σε ένα ποτήρι. Στη συνέχεια τα σουρώνετε.
Στην ίδια κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο και μόλις κάψει, προσθέτετε το μπέικον και ανακατεύετε μέχρι να ψηθεί και να πάρει χρώμα.
Στην ίδια κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο και μόλις κάψει, προσθέτετε το μπέικον και ανακατεύετε μέχρι να ψηθεί και να πάρει χρώμα.
Προσθέτετε επίσης το Philadelphia με ζαμπόν και μισό ποτηράκι από το νερό των μακαρονιών και ανακατεύετε, βάζοντας ταυτόχρονα και τα ζυμαρικά.
Προσθέτετε μια πρέζα αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρετε.
Πηγή: philadelphia.gr
Παιδιά, είμαι η μόνη μακαρονάς που αν δεν έχει ψωμί δεν ευχαριστιέται μακαρονάδα; Δηλαδή και φούρνου να μην έχω, καταβροχθίζω το κρις κρις που το χω για το μικρό μου. 😛
Και εμείς μαζί σου Άννα! 🙂