Εύκολη κρέμα με γάλα καρύδας
Ένα πολύ εύκολο και ελαφρύ γλυκό από τον αγαπημένο Στέλιο Παρλιάρο.
[ingredients]
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα ¾ από το γάλα καρύδας (δηλαδή τα 300 ml) μαζί με τη ζάχαρη.
- Ανακατεύουμε και τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά.
- Στο μεταξύ σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αυγά με το κορν φλάουρ και το υπόλοιπο γάλα καρύδας (100 ml) και τα χύνουμε στην κατσαρόλα, λίγο προτού βράσει το περιεχόμενό της.
- Ανακατεύουμε το μείγμα πάνω στη φωτιά μέχρι να πήξει η κρέμα, αλλά δεν την αφήνουμε να βράσει περισσότερο.
- Αποσύρουμε, προσθέτουμε το ροδόνερο και μοιράζουμε σε μπολ. Σ
- ερβίρουμε τις κρέμες χλιαρές ή κρύες (από το ψυγείο), πασπαλίζοντας με κανέλα.
Συνταγή για κρέμα με γάλα καρύδας
Πηγή: steliosparliaros.gr