Εύκολη μοσχολεμονόπιτα – Key Lime Pie
Δείτε μια πολύ αφράτη και δροσερή πρόταση για αυτές τις πολύ ζεστές μέρες : την εύκολη μοσχολεμονόπιτα.
[ingredients]
Εκτέλεση
- Θρυμματίζετε τα μπισκότα ώσπου να γίνουν πούδρα και ρίχνετε σε αυτά το λιωμένο βούτυρο. Τοποποθετείστε το μείγμα σε μια φόρμα 23 εκ. Αφήνετε στο ψυγείο για να παγώσει η βάση σας.
- Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάτε με μίξερ χειρός το τυρί κρέμα μαζί με το ζαχαρούχο γάλα μέχρι να έχετε ένα λείο μείγμα.
- Προσθέστε τον χυμό από lime και συνεχίστε το ανακάτεμα μέχρι να ομογενοποιηθεί.
- Τέλος προσθέστε την παγωμένη έτοιμη κρέμα σαντιγί και χτυπήστε τη μαζί με το μείγμα ώσπου να έχετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
- Προσθέστε τη γέμιση πάνω από την βάση μπισκότου , καλύψτε την με μεμβράνη και αφήστε τη μοσχολεμονόπιτα να παγώσει για 4-6 ώρες.
- Γαρνίρετε με φέτες απο lime, φύλλα διόσμου ή όπως αλλιώς θέλετε.
Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: lovebakesgoodcakes