Εύκολη βάφλα με γεύση πορτοκάλι και μέλι
Πρωτότυπη συνταγή για να φτιάξετε ένα γευστικό πρωινό γεύμα που μπορείτε να το φάτε και σαν επιδόρπιο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
[ingredients]
Εκτέλεση
- Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ. Ψεκάζετε την βαφλιέρα με το ειδικό σπρέι λαδιού για να μην κολλήσει το μείγμα στη βαφλιέρα.
- Παίρνετε με την κουτάλα μείγμα και ρίχνετε στην βουτυρωμένη βαφλιέρα και τις βγάζετε μόλις χρυσίσουν. Αν δεν έχετε βαφλιέρα γίνονται σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο βούτυρο.
- Συνοδέψτε τις με μέλι και σμέουρα.
Συνταγή για βάφλα
Πηγή: newsbeast.gr
Διαφήμιση